Spring til indhold

Supply Chain Coordinator

NØGLEROLLE I EN INTERNATIONAL SUPPLY CHAIN

Fredericia

Pentair Union Engineering udvikler og leverer procesudstyr, der i projektstørrelse kan omfatte trecifrede millionbeløb. Der er tale om anlæg, som består af flere tusinde forskellige komponenter/items, som tilvejebringes gennem en global supply chain, der omfatter både egne fabrikker og eksterne leverandører.

Du indgår de bedste aftaler og holder styr på stumperne

Med reference til Supply Chain Manager får du med arbejdssted på kontoret i Fredericia ansvaret for en bred vifte af opgaver omhandlende koordinering af materialer og indkøb, der indgår i forsyningskæden i en international projektvirksomhed.

Blandt dine vigtigste ansvarsområder kan nævnes:

  • Samarbejde med projektgrupper om at oprette projekter samt definere og allokere materialer til projekter

  • Oprette og behandle indkøbsordrer i ERP-systemet (AX/SAP) samt sikre, at materialer leveres til rette tid og sted

  • Vedligeholde og opdatere materialedatabasen i samarbejde med Master Data Specialisten

  • Opdatere og vedligeholde Bill of Materials (BOM) samt kostpriskalkulationer

  • Følge op på leverancer/ordrebekræftelser og iværksætte nødvendige tiltag for at sikre levering til tiden

  • Planlægge og afvikle den lokale produktion af projekter og applikationer i samarbejde med lager og værksted

  • Deltage i forhandlinger med leverandører af specifikke materialer for at sikre den bedst mulige pris samt levering.

Du får med andre ord en central rolle i en kompleks forsyningskæde, hvor du især kommer til at arbejde med administrative opgaver, men hvor hverdagen også indeholder meget håndgribelige elementer med kontakt til produktion, lager, logistikpartnere og leverandører i ind- og udland.

Erfaring fra indkøb, planlægning eller produktion

Der kan være flere indgange til jobbet, men det er en forudsætning, at du har en teknisk forståelse gerne for maskinanlæg og de komponenter, der indgår heri. Om du har fået din indsigt gennem en teknisk uddannelse, eller om du har en mere kommerciel baggrund som reservedelsekspedient eller er uddannet i indkøbsafdelingen i grossistbranchen, er ikke afgørende.

Det vigtigste er, at du motiveres af at arbejde med systemer og procedurer, og at du interesserer dig for alle virksomhedens processer og den lovgivning, governance og compliance, som ligger til grund for forsyningskæden i en international organisation. Du arbejder struktureret og systematisk og finder også glæde ved de rutineprægede dele af arbejdsopgaverne.

Der registreres mange forskelligartede informationer – tekniske specifikationer, handelsbetingelser, oprindelse o.a. - så du kommer til at arbejde med mange informationer, hvor der kan forekomme variation mellem de materialer, der bruges i USA, Kina eller Danmark. Der er derfor vigtigt, at du begår dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Det er ligeledes en forudsætning, at du er superbruger af Microsoft Office-pakken, og at du betragter virksomhedens ERP-systemet som et af dine vigtigste værktøjer.

Frihed under ansvar i en international organisation med lokale rødder

Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø med stærke lokale værdier. Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner. Kerneværdierne er at skabe win/win situationer både i relationerne med virksomhedens kunder og med ens kolleger. Grundholdningen er frihed under ansvar, teamånd og god work-life balance. Pentair Union Engineering lægger ligeledes vægt på at skabe de bedste rammer for både faglig som personlig udvikling – til glæde for alle parter.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt Jesper Nielsen eller Marco Rosenlund Jespersen hos PeopleLink på 6610 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Marco Rosenlund Jespersen
+45 2627 2173
mrj@peoplelink.dk

Læs mere om Pentair Union Engineering

Union Engineering er verdens førende producent af procesanlæg til fremstilling og genindvinding af kulsyre (CO2). Kulsyre anvendes inden for fødevaresektoren samt industrien og fremstilles ved at raffinere røggas ved hjælp af kemiske processer, eller den udvindes fra fermentering. På globalt plan har vi installeret mere end 1000 anlæg siden 1972. Virksomheden er meget videnstung, markedsorienteret og internationalt orienteret. Union Engineering blev i 2017 en del af Pentair.   At Pentair, we help the world sustainably move, improve, and enjoy water, life’s most essential resource. From our residential and commercial water solutions, to industrial water management and everything in between, Pentair is focused on smart, sustainable water solutions that help our planet and people thrive. Pentair had revenue in 2022 of approximately $4.1 billion, and trades under the ticker symbol PNR. With approximately 11,250 global employees serving customers in more than 150 countries, we work to help improve lives and the environment around the world. To learn more, visit www.pentair.com