Spring til indhold

Direkte salg • telefon/online

Stærkt koncept til sportsklubber og -foreninger

Vejle

Vil du sælge et positivt og stærkt koncept til sportsklubber og -foreninger? Vil du sælge direkte til kunderne primært via telemarketing og onlinemøder? Vil du tage ansvar for eget salgsbudget? Så får du muligheden som sælger hos Bambusa.

Du får drømme til at gå i opfyldelse ved at nå dine salgsmål

Som sælger overbeviser du frivillige i sportsklubber og -foreninger om de muligheder, de får, når de selv er aktive med salg af strømper. En holdtur, mulighed for at komme på træningslejre, nye redskaber til klubben eller…? Ud fra en emnedatabase, netværk og sociale medier identificerer du kunde muligheder, og din salgsproces er:

  • Du ringer typisk til formanden, holdlederen eller andre frivillige i bestyrelsen og aftaler et møde

  • På mødet lytter du til behovet, præsenterer konceptet, håndterer indvendinger og indgår aftalen

  • Du overleverer aftalen til en kollega, der koordinerer den praktiske afvikling med kunden

  • Du tager den næste kontakt….

Så let går det selvfølgelig ikke hver gang, derfor følger du struktureret op på dine kontakter og følger dem helt til dørs. Du får klare aktivitets- og salgsmål, og du har et stærkt CRM-system, som ’din bedste ven’. Er der af og til behov for et aftenmøde, får du også det passet ind.

Aftalerne er forskellige og kan indeholde sponsorat, være tilknyttet en konkret aktivitet eller løb over flere sæsoner. Du er selvledende og arbejder hver dag tæt med dine kolleger, og I inspirerer hinanden til nye tilgang til salg.

Du brænder for ny salg med mange kontakter, klare mål og et godt formål

Brænder du for ideen. Har du bevist, at du er god til at skabe relationer og sælge direkte via telefonen og/eller online? Forstår du klub- og foreningslivet – så er dit fundament på plads. Du har allerede skabt solide resultater som mødebooker eller sælger i telemarketing eller som canvas sælger, hvor du f.eks. har solgt sponsorater, forsikringer, abonnementer, online annoncer eller lignende.

Du går efter at nå dine mål. Du ved også, at du ikke vinder hver gang, og du tager derfor ikke et nej for et nej – og har masser af gå på mod. Du er åben, ’ægte’, overbevisende og har et positivt mindset. Er du, eller har du været, aktiv indenfor sport, og kan lide fællesskabet i en klub eller forening, er det en fordel.

Du bor, så du naturligt kommer på kontoret i Vejle minimum 3 dage om ugen, så du lettere er en del af fællesskabet.

Godt professionelt arbejdsmiljø, engagerede kolleger og teamwork mod samme mål

Du får muligheden for at arbejde målrettet og struktureret med direkte salg i et professionelt miljø med masser af energi og gode værktøjer. Her arbejder alle for de samme mål og muligheden for at give klubholdet eller i foreningen ’noget ekstra’. Du får en hverdag med mange aktiviteter, kontakter og fleksibilitet. Gode ansættelsesforhold er en del af pakken.

Du bliver modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver oplært og får mulighed for at blive hørt med dine input og gode ideer. Du er sammen med dine nordiske kolleger 2-3 gang om året, hvor I laver faglige og sociale aktiviteter sammen.

Du kan læse mere www.bambusa.dk, ringe til Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975 eller til adm. direktør Maria Lund Bertelsen, Bambusa på 6013 0643. Dine kolleger venter på dig, så send din motivation for jobbet og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Bambusa Danmark

Har du et barn, der går i skole eller til sport i fritiden, eller er du selv aktiv i klub- og foreningslivet? Så kender du måske allerede konceptet Bambusa, hvor det er muligt at tjene penge til ’klub- eller klassekassen’ ved at sælge økomærkede kvalitets bambussokker. Der er flere produkter på vej. Bambusa stiller konceptet til rådighed, så det er nemt at komme i gang med salget ude hos de aktive. Bambusa er også navnet på det danske salgsselskab i den norske koncern af samme navn. Der er p.t. salgsaktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Selskabet blev etableret i Danmark i 2019 og har trods en hård Corona start allerede succes. For hvem vil ikke gerne være med til at give børn og unge gode oplevelser og støtte fællesskaberne? Læs mere på www.bambusa.dk