Spring til indhold

Chefkonsulent og afdelingsleder for biogas og bioraffinering

INNOVATIONSPROJEKTER OG KOMMERCIELLE OPGAVER

Aarhus N. / hybrid

Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for en grøn omstilling af dansk landbrug? Og vil du være en central spiller i den grønne omstilling og arbejde med både spændende innovationsprojekter og kommercielle opgaver? Så er jobbet som Chefkonsulent/afdelingsleder for Biogas og Bioraffinering lige noget for dig.

Vil du præge fremtiden i en branche i rivende udvikling?

SEGES Innovation,Planter & Miljø, søger en Chefkonsulent/afdelingsleder, der vil tage ansvar for SEGES Innovations tværfaglige indsats på biogas- og bioraffineringsområdet. Stillingen kombinerer en stærk faglig rolle med ledelse af dedikerede konsulenter. Hele holdet arbejder med at præge branchen gennem innovationsprojekter og kommercielle opgaver.

Som Chefkonsulent er du det faglige fyrtårn både eksternt og internt. Du får ansvaret for at udvikle nye aktiviteter og lede innovationsprojekter og den samlede projektportefølje. Projekterne omfatter primært inputsiden med at optimere anvendelsen af biomasse og outputsiden, hvor fokus er på at optimere f.eks. den afgassede biomasse i forhold til gødningsværdi, klimaaftryk m.m. En vigtig del af opgaven er at udvikle projekter i samarbejde med forskellige industrielle partnere.

Du vil lede 4 dedikerede konsulenter, som arbejder i et stærkt, tværfagligt miljø. Alle er vant til at tage ansvar for egne opgaver, og der er en høj grad af selvledelse og masser af initiativ og virkelyst. Konsulenterne arbejder bl.a. med rådgivning, certificeringsordninger og innovationsprojekter. Din opgave er derfor at sætter rammer og prioriteter for afdelingen, og du er den naturlige sparringspartner og ’go-to-’ person, ligesom du understøtter åbenhed, holdånd og et udviklende arbejdsmiljø.

Kommer du med indsigt og erfaring, kan du blive ’klædt på’ til ledelsesopgaven

Du kommer med solid interesse i - og erfaring indenfor - biogas, bioenergi og gerne bioraffinering. Det er ikke så afgørende, om du har ledelseserfaring. Har du lyst og evne til at arbejde med mennesker, bliver du klædt på til rollen.

Du har en videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, biolog eller cand.agro., og du er god til at formulere dig i skrift og tale

Du har formentligt allerede et godt netværk og en stor kontaktflade indenfor biogas/bioenergi, eller du er på vej til at få det. Under alle omstændigheder er du udadvendt, initiativrig og god til at skabe relationer og involvere andre. Og lige så vigtigt besidder du god forretningsforståelse og har politisk tæft. Du arbejder systematisk og er drevet af innovation og resultater.

Da der er meget kontakt med kunder, interessenter og brancheorganisationen, er du ca. halvdelen af arbejdstiden rundt om i landet. Derfor er det en fordel, hvis du bor centralt for Aarhus N.

SEGES Innovation tilbyder dig

Du bliver en del af en stor afdeling med over 80 dygtige og engagerede kolleger, som er specialister i udnyttelse af næringsstof, husdyrgødning, klima, økonomi og meget andet. Alle har det tilfælles, at de med stor holdånd arbejder på at løse udfordringer for og skabe nye værdifulde løsninger til dansk landbrug og hjælpe med den grønne omstilling af fødevareproduktionen.

Du får et dynamisk og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Et job, hvor du får rig mulighed for at præge udviklingen inden for dit fagområde. Løn efter kvalifikationer samt velordnede arbejdsforhold i et spændende, tværfagligt miljø.

Praktiske oplysninger

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt chef for Planteinnovation Jens Elbæk, tlf. 8740 5049, mobil 2381 5451 eller konsulent Lene Høgh Mølholm hos PeopleLink på tlf. 4236 3975. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansættelse snarest muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Læs mere om SEGES Innovation

SEGES Innovation er en uafhængig forsknings- og innovationsvirksomhed, der arbejder for en bæredygtig og konkurrencedygtig landbrugs- og fødevareproduktion. Virksomheden kobler faglige indsigter med digitale teknologier, så ny viden kommer ud at virke i stalden, på marken og i hele værdikæden fra jord til bord.  SEGES Innovations mange forskellige eksperter udgør et unikt fagmiljø i international topklasse med ca. 500 dedikerede kolleger, der arbejder ud fra værdierne Mod, Hjerte og Dybde og i tæt samspil med Danmarks mere end 30.000 landbrug, universiteter og uddannelsesinstitutioner, landbrugsrådgivere, fødevareproducenter, energiselskaber og myndigheder. Læs mere på www.segesinnovation.dk