Spring til indhold

Financial Controller

INTERNATIONAL KONCERN MED MULIGHEDER FOR UDVIKLING

Tranbjerg

Vil du træde ind i en international koncern med lokale rødder og et stærkt brand? Vil du med på en spændende vækstrejse, der giver dig mulighed for udfordringer og læring? Trives du i en hverdag, som rummer selvstændighed, men også et tæt kollegaskab og høje fælles ambitioner? Så er du måske Troldtekts nye Financial Controller.

Bliv Financial Controller med ansvar for internationale koncernselskaber

Du indgår i et velfungerende team på 6 dygtige og engagerede ledere og kolleger. I har sammen en hverdag, hvor I - i et godt fællesskab - kombinerer velkendte opgaver med nye faglige udfordringer.

Finansfunktionen håndterer ud over moderselskabet flere koncernselskaber, og der kommer flere til. Som Financial Controller får du ansvaret for salgsselskaberne i England, Tyskland, Norge og Sverige, hvor du:

  • Arbejder med alle finansopgaver ’fra vugge til grav’, og hvor du er support for landechefer og sælgere

  • Afstemmer konti, periodiserer og afslutter månedsregnskaberne

  • Afstemmer udlæg, kundebonusser m.v.

  • Gennemgår fakturering for koncernen Troldtekt A/S, herunder udarbejder interne fakturaer for køb fra lager i moderselskabet og bogfører efter behov

Du hjælper også dine kolleger med opgaver i det danske moderselskab og løser de ad hoc-opgaver, der altid opstår i et dynamisk miljø. Du er med fordel superbruger i Navision og sikrer en høj kvalitet og korrekte registreringer i systemet samt at procedurer bliver efterlevet.

I takt med at du kommer ind i opgaverne og rollen, får du mulighed for at bygge flere faglige ansvarsområder på.

Revisor eller controller, der har en HD-R på plads og er nysgerrig på mere

Du er revisor eller controller med HD-R, og du er nysgerrig på nye opgaver og vil gerne have en alsidig hverdag. Du trives med samarbejde og finder motivation i at have ansvar for egne opgaver, samtidig med at du bidrager til teamets succes.

Det giver dig energi at levere kvalitet til skarpe deadlines, og du er omhyggelig, også når der er mange opgaver.

Det er en fordel, hvis du allerede i dag har en god forståelse for Navision eller et tilsvarende system. Du er klar til at bygge videre på denne viden, så du skal ikke være superbruger fra starten. Din arbejdsdag forgår delvist på engelsk, der er koncernsproget.

Gode arbejdsforhold, mulighed for udvikling og godt kollegaskab

Du træder ind i en organisation med stort fokus på medarbejdernes ambitioner og motivation, og der er mulighed for at bruge dine kompetencer og din erfaring til at bidrage til udviklingen, samtidig med at du får læring og nye muligheder.

Troldtekt tilbyder gode medarbejderforhold med pensionsordning og fritvalgsordning. Hertil naturligvis fleksible arbejdstider og et imødekommende miljø med en uformel tone på kontoret i Tranbjerg ved Aarhus.

Kontakt Lene Mølholm eller Kris Mikaelsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger om stillingen. Dine kolleger hos Troldtekt ser frem til at byde dig velkommen, så send os dit CV via ’Søg Stillingen’. Processen er i gang hele sommeren, så hold dig ikke tilbage.

Kris Mikaelsen
+45 2621 6015
km@peoplelink.dk

Læs mere om Troldtekt A/S

Troldtekt designer, udvikler, fabrikerer og afsætter akustikplader af naturmaterialet træ og cement af lokale materialer og under moderne, miljøskånsomme forhold. Produkterne fremstilles i Danmark og afsættes internationalt. Troldtekts vision er at være trendsætter inden for intelligente akustikløsninger med fokus på et bæredygtigt indeklima. Derfor udvikles løbende nye specialprodukter til den moderne arkitektur. Koncernen har en ambitiøs vækststrategi, som 174 engagerede medarbejdere arbejder efter på hovedkontoret i Tranbjerg og i produktionen i Troldhede.   Troldtekt har siden 2022 været en del af den børsnoterede irske byggekoncern Kingspan Group, der har aktiviteter i over 70 lande. Med programmet ”Planet Passionate” har Kingspan ambitiøse klimamålsætninger, der er i tråd med Troldtekts Cradle to Cradle-strategi. Læs mere på www.troldtekt.dk