Pentair SGS (Sustainable Gas Solutions) består af Union Engineering og Haffmans og er blandt verdens førende producenter af innovative procesanlæg til fremstilling og genindvinding af kulsyre (CO2). Kulsyre anvendes bla. indenfor fødevareindustrien, hvor Pentair´s kunder omfatter bryggerier, sodavandsproducenter, industrigas virksomheder og desalination installationer. Derudover har begge virksomheder etableret et navn indenfor udstyr til opgradering af biogas og har en stor service organisation til at understøtte forretningen. Union Engineering og Haffmans har installeret mere end 1400 CO2 og biogas anlæg siden 1972 på globalt plan. Virksomhederne er meget videnstunge, markedsorienterede og internationale.


Strategisk Indkøber

Globalt indkøb til store projekterAnsvar for hele indkøbsprocessen


Som strategisk indkøber får du en central rolle i en global supply chain, der sikrer komponenter af rette funktionalitet, kvalitet og pris til virksomhedens projekter world wide.

Du bliver del af en international indkøbsfunktion, hvor i arbejder med at optimere indkøbet fra fremfinding og udvælgelse af leverandører over teknisk afklaring og forhandling – til sikring af kvalitet og leverance.
Du får derfor en meget alsidig rolle med mange interne og eksterne snitflader, hvor opgaverne veksler mellem teknisk sparring med interne specialister og projektledere, forhandling omkring rammeaftaler med leverandører og eksekvering af indkøbet i henhold til projektplanerne.

Du vil få strategisk ansvar for at udarbejde og gennemføre sourcingplaner for udvalgte kategorier på gruppeniveau. Som indkøber bliver din succes naturligvis målt på savings, men i en projektforretning er funktionalitet, kvalitet og rettidig leverance lige så vigtige parametre.

Kommerciel indkøber med stor teknisk indsigt


Du har allerede nogle års erfaring med teknisk indkøb, optimalt fra en international projektvirksomhed, hvor du har bygget din succes på en kombination af stor teknisk indsigt, et stærkt kommercielt mindset, og forståelse for hele værdikæden i virksomheden.
Du arbejder systematisk og struktureret med dine opgaver, og du ved, at din evne til at opbygge troværdighed er en vigtig faktor for, at din virksomhed er nøgleleverandørernes foretrukne kunde – når du har brug for det. Du er med andre ord løsningsorienteret, men ved samtidig, hvornår der skal lægges pres på en leverandør for at opnå de rette konditioner, eller for at få prioritet i et presset marked.

Du har erfaring med alle indkøbets elementer og du arbejder gerne i hele spændet fra udarbejdelse af indkøbsstrategi på kategoriniveau til udvikling af leverandørperformance gennem løbende expediting og leverandør audits.

Da alle Pentair Union Engineering´s aktiviteter foregår internationalt, og du bliver del af en international indkøbsfunktion, er det en forudsætning, at du er flydende på engelsk i både skrift og tale.

Mulighed for faglig og personlig udvikling i globalt indkøbs set-up


Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø med stærke lokale værdier. Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner.
Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et internationalt indkøbs set-up, hvor du vil have mulighed for udvikle dig både fagligt og personligt.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger eller læs mere om virksomheden på www.union.dk. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.


Om Pentair


Pentair believe the health of our world depends on reliable access to clean water. The company deliver the most comprehensive range of smart, sustainable water solutions to homes, business and industry around the world. Their industry leading and proven portfolio of solutions enables people, business and industry to access clean, safe water, reduce water consumption, and recover and reuse it. They help ensure water is clean when returned to the environment. Whether it’s for fitness and fun, healthier homes, better flood control, safer sky rises, more sustainable ways to farm, or safe drinking water for those who need it most, Pentair won’t stop until the world’s water is managed the best way possible.

From approximately 130 locations in 34 countries, Pentair’s 10,000 employees are united in our unwavering belief that the future of water depends on us. Our 2017 revenue was $2.8 billion, and we trade under the ticker symbol PNR.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk