Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Service Project Manager

Service- og garantiprojekter i Europa og USADu koordinerer og løser udfordringer i et dynamisk miljø


Haarslev Industries’ Customer Care afdeling, der monterer og servicerer procesanlæg, er et strategisk vækstområde for koncernen. Som et led i denne udvikling sættes der nu yderligere fokus på garantihåndtering. Du kommer derfor både til at arbejde med dine egne projekter og til at hjælpe dine kollegaer med at håndtere den samlede garantiportefølje. Projekterne er en blanding af planlagte og akutte service- og garantiopgaver efter anlæggene er afleveret til kunden (TOC). Det er desuden dig, der har det samlede overblik over igangværende garantiprojekter.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • At håndtere serviceforespørgsler og garantihenvendelser – teknisk og kommercielt
  • At koordinere og planlægge reparationer ift. teknisk løsning, bemanding og tid
  • At udarbejde tilbud, afklare garantiforpligtigelser med kunden m.v.
  • Interne rapporteringer på garantiporteføljen til ledelsen

I takt med at du kommer ind i jobbet, varetager du de tekniske vurderinger ude hos kunder, hvor du også selv hopper i ’kedeldragten’. Her kan du se frem til ca. 40 årlige rejsedage - primært i Europa. Ligesom du sikrer dokumentation gennem hele forløbet.

Du varetager selvstændigt de enkelte projekter, og du samarbejder tæt med din chef og dine kollegaer om at opbygge de fremadrettede arbejdsgange og procedurer for håndtering af garantiopgaver.

Stort overblik samt handlekraftigt og løsningsorienteret mindset


Du sidder i dag i en lignende stilling, eller i en stilling hvor du koordinerer og har mange bolde i luften. Med fordel er en af dine opgaver, at håndtere garantier, alternativt vil du gerne udvikle dig mere indenfor dette område. Hertil kommer, at du har en maskinteknisk forståelse fra en relevant videregående uddannelse eller gennem praktisk erfaring gerne kombineret med en håndværksmæssig baggrund.

Du arbejder struktureret med godt overblik og er god til at planlægge. Du er løsningsorienteret, handlekraftig og tager ansvar for, at opgaverne kommer i mål. Du er positiv og kommunikerer let med forskellige typer af mennesker og kan lide at samarbejde på tværs – både i organisationen og hos kunderne. Du er vedholdende og har gennemslagskraft med naturligt fokus på at afbalancere god service med rationelle løsninger. Dit arbejdssprog bliver primært engelsk, som du behersker, og du er vant til at arbejde i forskellige IT-systemer.

Alsidig arbejdsdag med selvstændige opgaver og bred kontaktflade


Du får en central rolle i at videreudvikle håndteringen af garantiopgaver hos Haarslev. Her bliver du en del af et engageret og fagligt stærkt team på ca. 30 kollegaer, som hjælper og støtter op om hinanden, samtidig med at du har dine egne opgaver. Fra dag ét træder du ind i et internationalt arbejdsmiljø, i en virksomhed der har en markedsledende position inden for sin industri, og som har yderligere ambitiøse planer for fremtiden. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Se også den seneste video om Haarslev Industries her:
http://www.peoplelink.dk/haarslevindustries/corporatemovie.mov 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk