WORLD LEADING ACOUSTIC SOLUTIONS Ortofon A/S is a fine mechanical powerhouse, private owned, financially prosperous company, which develops, manufactures and markets the world acclaimed Ortofon cartridges. www.ortofon.com Ortofon is also a significant subcontractor to the Hearing aid and Medical industry. The company is located in Nakskov in the southern part of Denmark. Ortofon employs a staff of 100 people, many with an international background. 10 different languages are spoken amongst the staff. The work environment is informal and less hierarchical with the focus on professional competence and results. Ortofon is a fine mechanical powerhouse, currently working in close collaboration with European partners and Universities in the ambitious training network MICROMAN project. www.ortofon.com/microtech/microman-project Ortofon has developed significantly during the past 15 years and is currently in a phase where the use of advanced technologies has opened for exiting new business opportunities within the Medical industry. www.ortofonmicrotech.com


Q-Manager

Ledelse og udvikling af Q-funktionenLedelse og udvikling af Q-funktionen

Afsættet for din rolle er kvalitetssystemet ISO 13485, som er det gennemgående grundlag for alle Ortofons produktionsprocesser. Ambitionen er at udbrede principperne fra 13485 til andre arbejdsprocesser, så flere opgaveområder kan høste de fordele, der ligger i en struktureret og veldokumenteret arbejdsform.

Som ansvarlig for en Q-afdeling med 3 medarbejdere får du en varieret hverdag med både udviklingsorienterede og her-og-nu hverdagsopgaver. Med til dine personlige opgaver hører bl.a.:
  • vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemet
  • identifikation og implementering af nye procedurer, arbejdsinstruktioner, datablade, blanketter og vedligeholdelsesprogrammer
  • tilrettelæggelse og gennemførelse af interne og eksterne audits
  • løbende kvalitetsforbedringer
  • opdatering på love/regler osv. samt udarbejdelse af relevant dokumentation
  • bevidstgørelse omkring kvalitetsforhold, dvs. prægning af medarbejdere til at være 100% dedikerede til kvalitetsarbejdet
  • sparring med lederkolleger
  • vurdering af og beslutning i vanskelige kvalitetsspørgsmål – i samspil med produktionen/PTA.
Du vil således få en bred berøringsflade til kolleger, kunder, leverandører og myndigheder – og i særdeleshed et tæt samarbejde med din chef.

Faglighed og kommunikation

Det er helt afgørende, at du kender til kvalitetsarbejdet i en teknisk orienteret kultur. Du er således vant til at arbejde i henhold til en ISO norm og er fortrolig med brugen af et årshjul til at sikre løbende evalueringer, planlægge audits osv. Det forventes, at du behersker engelsk i skrift og tale. Du har bopæl inden for max. 1 time fra Nakskov.

Kommunikation er en markant styrke hos dig. Du formår at motivere og engagere andre i vigtigheden af kvalitetsarbejdet – og du gør det på en jordnær og ligetil måde, som alle forstår. Derfor evner du også at etablere et solidt samarbejde mellem Q-afdelingen og produktionen hhv.
udviklingen.

Din arbejdsstil er kendetegnet ved systematik, struktur og en “på den gode måde” insisterende opfølgning. Du gennemskuer hurtigt praksis og evner at dykke ned i de relevante detaljer for at finde brugbare og effektive løsninger. Din professionelle tilgang til hele QA-området betyder også, at du er helt bevidst om, hvornår du er den spørgende og lyttende, og hvornår du den formidlende og bestemte.

Kvalitet er en forretningskritisk konkurrenceparameter!

Ortofon producerer højværdige produkter til kræsne og krævende kunder. Selvom ikke alle produkter fordrer ISO 13485, så er den alligevel den standard, der arbejdes efter på hele produktpaletten. 

Har du kompetencerne og lyder opgaven spændende for dig, så send hurtigst muligt ansøgning og CV til konsulentvirksomhederne Lars Rüger HR og PeopleLink via "søg stillingen".

Eventuelle spørgsmål kan rettes til CTO Martin Andersen, telefon 2124 1299.

Vi forventer at afslutte ansættelsesprocessen i november.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Nakskov
Ansøgningsfrist: 1. november 2018Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk