Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 450 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Project Controller ● Business Partner

Forretningsorienteret controller til international koncernDu styrker project management med analyser, rapportering og værdiskabende sparring


Vil du bidrage til at løse verdens miljøudfordringer samtidig med, at du som værdiskabende sparringspartner styrker project management? Det får du mulighed for som Project Controller og Business Partner hos Haarslev.

Konkret bliver du business partner for Haarslevs Project Director og 12 Project Managers i den danske organisation, der er ansvarlige for en portefølje af kundeprojekter med en samlet ordreværdi på omkring 1 mia.kr. Den månedlige projektgennemgang, hvor Project Manager, Project Director og COO deltager, er et vigtigt omdrejningspunktet, der er med til at give det samlede overblik over porteføljens risici, betalingsplaner, indregningsprincipper og færdiggørelsesgrader. Dine hovedopgaver er, at:

  • Planlægge, gennemføre og følge op på den månedlige projektgennemgang på projektniveau
  • Konsolidere og udarbejde månedlig rapportering på den samlede portefølje med tilhørende analyser
  • Udarbejde 3-måneds omsætningsforecast, analyser til ledelsen m.v.

Uanset opgave er dit fokus at skabe indsigt og være en skarp sparringspartner. Ligesom det er dig, der udvikler nye processer, metoder og rapporter, der højner kvaliteten af ledelsesbeslutninger.

Du får reference til Group Business Controlling Manager, og du kan se frem til en bred berøringsflade i organisationen og et tæt samarbejde med dine kollegaer i Finance og Business Process Improvement.

Dygtig controller med god forretningsforståelse og faglige ambitioner

Er du en stærk controller med god forretningsforståelse og evne til at formidle dine budskaber, så har du et godt fundament for stillingen. Har du hertil erfaring som project controller eller som business controller fra en projektvirksomhed, en maskinproducent eller tilsvarende, er det en fordel. Et internationalt mindset og en kandidatgrad i økonomi/controlling, eller en HD som supplement til din praktiske erfaring er et must.

Dit ’gode hoved’, professionelle tilgang og overblik giver dig evne til at ’forstå’ projekterne og være en god sparringspartner. Ligesom din proaktive, ligefremme tilgang og gode samarbejdsevner skaber dialog og resultater. Du ser det som et ekstra plus i jobbet, at du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk, og det gør ikke noget, at der er udfordringer undervejs.

Koncernsproget er engelsk, som du bruger hver dag i skrift og tale. Du er stærk i Excel og gerne også i Power BI. Ligesom du kommer til at arbejde med AX (Microsoft Dynamics 365), der tages i brug medio oktober som nyt ERP-system.

Spændende opgaver og mulighed for at blive en aktiv medspiller for forretningen


Du træder fra dag et ind i et internationalt arbejdsmiljø i en koncern, der har skabt en fantastisk international position inden for sit område, og som er i fortsat udvikling og vækst. Du får en hverdag med spændende opgaver og mulighed for at sætte din stærke profil i spil, når du er med til at videreudvikle og sætte dit præg på project controlling. Hertil bliver du en del at et stærkt business controller team, hvor arbejdsmiljøet er uformelt og kollegaerne er dygtige, fagligt ambitiøse og hjælpsomme. Du arbejder på koncernens hovedkontor i Hårslev og en dag i måneden på virksomhedens kontor i Herlev.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.haarslev.com. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’. Vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtaler.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk