The KOMPAN Group has an ambitious vision, a determined growth strategy, and is the global market leader within the playground and outdoor fitness industry. KOMPAN develops, produces and markets an extensive range of playground, play-sport and fitness equipment that covers all age groups. All KOMPAN playgrounds and fitness sites are designed from the ground up to improve health and learning. The solutions offer compelling design, high play value, uncompromising safety, unique innovation and long-lasting quality. KOMPAN Group employs approx. 1.300 employees globally, has sales companies in 20 countries, and distributors in more than 40 countries.


Product Development Engineer

Udvikling og konstruktion af fremtidens udendørs fitnessudstyrAnsvar for den teknisk løsning og dokumentation


Som product development engineer får du en central rolle i Product Engineering, som har ansvaret for produkternes konstruktion og kvalitet, samt at produkterne er designed for production. Du bliver produktlinjeansvarlig på et nyt produktområde i rivende udvikling – fitness- og styrketræningsudstyr til udendørs brug. Det er et område, hvor der kun i begrænset omfang er udviklet løsninger med høj funktionalitet, så du vil bidrage til udviklingen af en helt ny generation af produkter.

Du bliver ansvarlig for produkternes tekniske løsning, hvor du i samarbejde med projektlederen har en nøglerolle - fra frigivelse fra designerne til produktet frigives til produktion. Det er dig, der skaber den reelle konstruktion i Solid Works og dine arbejdsopgaver spænder bredt, da du følger produkternes rejse gennem KOMPANs stage-gate-model. I overskrifter vil dine primære opgaver være:

  • Konstruere, tegne og dokumentere løsningerne
  • Udvælgelse og test af materialer
  • Deltagelse ved opstilling af test og tolkning på resultater

Du bliver en del af en gruppe af 20 ingeniører og teknikere, som arbejder med at udvikle og forbedre den tekniske del af KOMPANs unikke produktprogram, derudover vil du arbejde tæt sammen med Design, Safety, Quality, de andre CAD-specialister og den produktionstekniske afdeling i Tjekkiet. Du vil hurtigt erfare, at den tekniske kompleksitet, det kræver at lave world-class legepladser og fitnessinstallationer, er langt større, end øjet lige ser.

Maskiningeniør med bred indsigt i materialer, som brænder for CAD

Du er maskiningeniør, gerne med en håndværksmæssig baggrund, og du har optimalt allerede erfaring med konstruktion og udvikling af produkter til serieproduktion. Du motiveres af at være med hele vejen fra deltagelse ved ideudvikling, over test, konstruktion og tegning til overdragelse af produktet til dine kolleger i produktionsteknisk afdeling.

Du har interesse og kendskab til mekaniske konstruktioner i forskellige materialer, og du har kontinuerligt øje for, at konstruktionen og materialerne opfylder kravene til funktionalitet, sikkerhed, kvalitet og attraktion. Og du elsker at bruge din viden til at give produktet sin endelige form i CAD-tegningen.

Du er vant til at arbejde i et professionelt miljø med høje kvalitetsstandarder, hvor en metodisk og struktureret tilgang er en forudsætning for succes i et effektivt produktions-set-up. Du trives i et dynamisk og markedsdrevet miljø, hvor der er stor opmærksomhed på produktudviklingen, og hvor problemstillinger ofte er nye og derfor kræver, at du kan træffe beslutninger på baggrund af analyse, viden og erfaring.

KOMPAN er en åben og international organisation med mange snitflader, og det er vigtigt, at du kan lide at arbejde på tværs af faglighed, geografi og kultur.

Personlig og faglig udvikling med produktinnovation som omdrejningspunkt


Du tilbydes her mulighed for at arbejde med en bred vifte af tekniske opgaver i et internationalt miljø, hvor produktet er afsæt for, at KOMPANs løsninger gennem flere generationer har været foretrukket over hele verden. Udvikling af produkterne er en helt central del af KOMPANs strategi, og der investeres i at holde virksomheden i front. Du kommer derfor til at arbejde direkte ind i en innovativ proces, hvor dygtige kolleger allerede brænder for at udvikle de bedste løsninger, og du vil opleve, at der altid er fokus på dine opgaver.

Vil du være med til at gøre de bedste legepladser og fitness-installationer endnu bedre, og brænder du for at udvikle dine kompetencer i en organisation, hvor fagligheden er høj inden for alle funktioner? – så skal KOMPAN måske være det næste brand i din karriere.

Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere om KOMPAN på www.kompan.dk

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk
eller
Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk