Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 450 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Service Project Manager

Installations- og serviceprojekter i Europa og USADu koordinerer og løser udfordringer i et dynamisk miljø


Haarslev Industries’ Customer Care afdeling monterer og servicerer procesanlæg primært i Europa og USA.
Som service project manager håndterer du dine egne projekter, som er installationer af nye anlæg og aftalt eller akut service på eksisterende anlæg. Du får en dynamisk hverdag, hvor du fungerer som problemløser og koordinerer flere projekter på én gang. Projekterne varierer i størrelse og i maskinteknisk kompleksitet. Dine primære arbejdsopgaver er, at:

  • Håndtere kunders forespørgsler over telefon og mail
  • Indhente maskintekniske informationer og klarlægge projektets omfang
  • Koordinere og planlægge ressourcer og tidsplaner ift. mandskab, værktøj m.m.
  • Udarbejde risk-statements, håndtere garantisager, tilbud m.m.

Når du kommer godt i gang i jobbet, vil du også besøge kunder og styrke teamets kommercielle profil ved at indhente nye serviceprojekter. Du bliver en del af et engageret og fagligt stærkt team på 8 medarbejdere, som du i høj grad vil samarbejde med. Derudover får du en bred kontaktflade både til kollegaer i andre afdelinger samt kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Solid teknisk forståelse, administrativ flair og god til kundekontakt


Har du erfaring med kundekontakt, hvor du koordinerer og anvender din solide maskintekniske forståelse, og er det naturligt for dig også at løse de administrative opgaver. Så er der flere indgange til jobbet. Du kan enten komme fra en tilsvarende stilling som service project manager eller arbejde som site supervisor, mechanical supervisor, servicemontør eller lignede med lyst til at være med ’på kontoret’. Alternativt er du relativ nyuddannet maskinmester eller produktionsteknolog med praktisk erfaring, gå-på-mod og lyst til at lære. Stillingens indhold og ansvar tilpasses din erfaring og profil.

Du har overblik, er god til at planlægge og kan samtidig være omstillingsparat, når planerne ændres. Du er løsningsorienteret, handlekraftig og tager ansvar for, at projekterne kommer i mål. Du er positiv og vedholdende med naturligt fokus på, at kunderne skal have en god service. Du kommunikerer let med forskellige typer af mennesker og kan lide at samarbejde - både i organisationen og hos kunderne.

Du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale. Du er vant til at arbejde i forskellige IT-systemer som Office pakken og har generelt flair for IT. I forbindelse med kundebesøg kan du se frem til ca. 30 rejsedage i året.

Internationalt arbejdsmiljø med stærkt sammenhold


Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer hjælper og støtter op om hinanden. Du og teamet får en fremtrædende rolle i, at Haarslev Industries bibeholder de gode relationer til deres kunder og derigennem fortsat skaber vækst og udvikling. Fra dag ét træder du ind i et internationalt arbejdsmiljø i en virksomhed, der har en markedsledende position inden for sin industri, og som har yderligere ambitiøse planer for fremtiden. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk