Vores kunde er en markedsledende international koncern, som har opnået global succes med sine produkter og løsninger, gennem konstant fokus på at skabe innovative højkvalitetsprodukter til krævende kunder. Koncernens hovedkvarter er placeret centralt i Danmark – nær Trekantområdet. Koncernen har desuden egne produktionsenheder flere steder i Europa og distribuerer sine produkter via et netværk af distributører og egne salgsselskaber over hele verden.


HR Direktør

Passion for udvikling af mennesker og forretning ● Globalt udsynCentral ledelsesposition med strategiske og taktiske HR-udfordringer


Ledertræning, organisationsudvikling, talentprogrammer, succession planning og employer branding er gode eksempler på, hvad der er fokus for dig og dit HR-team. Som HR-direktør har du en finger med i rigtig mange aktiviteter i koncernen, og er derfor en særdeles betydningsfuld kulturbærer. Med udgangspunkt i HR-årshjulet fylder bl.a. disse opgaver meget;

• Ledelse, motivation og udvikling af dit HR-team, bestående af 5 medarbejdere
• Sparring med og udfordring af øvrige lederkolleger – nationalt og internationalt
• Kommunikation omkring organisation og medarbejdere, internt som eksternt
• Implementering af globale HR-værktøjer f.eks. et kompetence dashboard
• Udvælgelse og anbefaling af eksterne samarbejdspartnere
• Lead på / deltagelse i de tungeste rekrutteringer
• Trouble shooter i situationer, der kalder på ’sund fornuft’ forhandlingsløsninger

Desuden varetager teamet alt omkring ansættelseskontrakter, overenskomstforhold, lokalaftaleforhandlinger m.v.

Med reference til koncernchefen indgår du i selskabets øverste lederteam og er i dagligdagen en aktiv inspirator og diskussionspartner for direktionen. Du kommer således til at spille en yderst ansvarsfuld rolle på holdet.

Empati + business mindset

Det er de to helt afgørende ingredienser i den rette profil. Din uddannelsesmæssige tyngde, din HR-erfaringsbredde og din ledelsesballast gør dig til kompetent sparringspartner for dine kolleger og en kvalificeret chef for dit dygtige og engagerede HR-team. Din altid konstruktive og ambitiøse søgen efter fornuftige løsninger gør dig hurtigt til en efterspurgt ressource.

I dine hidtidige HR-roller har du allerede bevist, at du er den forretningstænkende HR-profil, der proaktivt inspirerer topledelsen i forhold til værdiskabende HR-indsatser.

Som person hviler du godt i dig selv. Du besidder en stærk dømmekraft, baseret på en veludviklet empati, evnen til at stille opklarende spørgsmål og selvfølgelig på en høj kognitiv kapacitet. Derfor udstråler du en uhøjtidelig form for naturlig autoritet, som gør dig i stand til at møde andre mennesker i øjenhøjde – og dermed vinde deres respekt.

Den internationale dimension i jobbet kalder på, at du fysisk besøger de største sites en gang om året, hvorfor du samlet set må forvente ca. 25 rejsedage/år. Koncernsproget er engelsk, som du naturligvis behersker i tale og skrift. Du bor i det sydjyske område, eller forventes at være parat til at flytte.

Hele vejen rundt…

HR-direktørens centrale position appellerer særligt til de profiler, der motiveres af at være en aktiv medspiller på den brede HR-palette. Medarbejdernes kompetencer, samspil og fælles ambitioner er fundamentet i forretningen, så HR er en topprioritet i direktionen.

Du vil møde en organisation, hvor medarbejderne generelt er stolte over at arbejde for koncernen. Der er et rigtig godt kollegaskab og et stærkt sammenhold. Fremtidsmulighederne er mange – spørgsmålet er blot, om du vil stå i spidsen med at frigøre potentialet hos de eksisterende medarbejdere og tiltrække de rigtige nye?

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger eller send ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Sydjylland
Ansøgningsfrist: 16. novemberVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk