Gennem mere end fire årtier har Poul Rasmussen A/S drevet bygge- og ingeniørvirksomhed på Nordfyn. Virksomheden blev etableret af tømrermester Poul Rasmussen i 1971, og er sidenhen blevet overdraget til sønnerne Jimmy og Martin Rasmussen, der i dag ejer og driver virksomheden. De beskæftiger 50 medarbejderne og udfører byggerier i total- og hovedentreprise for erhverv, landbrug og private bygherrer på Fyn og i Trekantområdet. Poul Rasmussen A/S er i vækst og erhvervsområdet er et strategisk prioriteret vækstområde.


Bygningskonstruktør

til udvikling og kalkulation af byggeprojekterSelvstændigt ansvar for udarbejdelse af tilbud


Poul Rasmussen A/S har mange kundeforespørgsler til deres erhvervsafdeling, så der er fart på, og virksomheden er i vækst. Virksomheden søger derfor en ny beregner til salgsteamet, der skal bidrage til at lave præcise beregninger på projekter.

Du bliver en vigtig del af tilbudsfasen og får selvstændigt ansvar for udarbejdelsen af tilbuddet, med bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Beregninger
  • Indhente tilbud fra leverandører og underentreprenører
  • Tidsestimater
  • Forprojektering i Revit/Autocad

I takt med, at din erfaring vokser, vil du få tiltagende selvstændigt ansvar for at kvalitetssikre og optimere tilbuddene, så du er med til at udarbejde konkurrencedygtige og realistiske tilbud til fordel for både kunder, leverandører og Poul Rasmussen A/S.

Dine nærmeste kolleger er direktøren, der er ansvarlig for salgsaktiviteterne på erhverv, en bygningskonstruktør i tilsvarende stilling som din, en tegner og afdelingslederen for erhvervsafdelingen, der bidrager med løsningsforslag til både tilbud og projektering, samt sparrer med dig på kvalitetssikring og optimering af tilbuddet.

Konstruktør med faglig baggrund og forretningssans


Du har en håndværksmæssig baggrund og har videreuddannet dig til bygningskonstruktør eller lignende. I kraft af din faglige baggrund kender du dynamikkerne på pladsen, og formår at tage højde for det i dine beregninger.

Du bruger godt købmandskab, når du udarbejder tilbud. Det betyder også, at du opbygger gode samarbejder med leverandører og underentreprenører – og ikke mindst kunder, så Poul Rasmussen fortsætter med at være foretrukken samarbejdspartner.

Du er effektiv i din opgaveløsning og tager ansvar. Det er kendetegnende for dig, at du er samarbejdende og tydelig i din kommunikation. Du kommer hovedsageligt til at arbejde med følgende IT-systemer: Visual Kalkulation, Revit, AutoCad og Office-pakken, så godt kendskab til flere af disse er en fordel.

Få indflydelse og udviklingsmuligheder i virksomhed i vækst


Du har her muligheden for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du får medindflydelse på både dine egne arbejdsopgaver og virksomhedens arbejdsprocesser, da du vil opleve en virksomhed, hvor ledelsen hele tiden arbejder for at gøre det endnu bedre og derfor lytter til medarbejdernes ideer.

Du bliver en del af et kontor, hvor der er højt til loftet og humor. Der er et aktivt aktivitetsudvalg, der jævnligt arrangerer små og store arrangementer både med og uden familie.

Med rollen som beregner vil du få mange udviklingsmuligheder og mulighed for i samarbejde med virksomheden at målrette din karriere ift. din motivation og dine ambitioner.

Kontakt Torsten Laen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Torsten Laen
Kontakt Torsten Laen
Mobil: +45 23 23 84 64
E-mail: tl@peoplelink.dk