Klintholm I/S er et fælleskommunalt affaldsselskab for kommunerne Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Nyborg, Svendborg, Langeland og Ærø. Selskabets formål er at udføre affaldshåndtering, som interessentkommunerne ønsker udført. Interessentselskabet beskæftiger 9 medarbejdere og udfører bl.a. deponering af affald, kompostering, fremstilling af biobrændsel, genanvendelse af bygningsaffald, behandling af forurenet jord og omlastning/bortskaffelse af slam. Selskabet varetager således en vigtig opgave for vores miljø. For affald og jord er ikke bare affald og jord, og korrekt genanvendelse er med til at sikre vores natur mange år frem. Klintholm I/S søger derfor løbende at forbedre nyttiggørelsen af kommunernes affald samtidig med, at de sikrer lave priser og høj service for såvel interessentkommunerne som kunder og andre samarbejdspartnere


Regnskabsansvarlig

Indflydelse på hele forretningen med tid til fordybelseAfvekslende hverdag med fokus på regnskab og administration


Som regnskabsansvarlig får du en afvekslende hverdag, som du selv planlægger og strukturerer. Du bliver ansvarlig for og er hands-on i udførelsen af alle administrative opgaver ift. driften med fokus på regnskab og bogføring. Du får en central funktion i driften, og er med til at sikre effektiv udnyttelse af ressourcer samtidig med, at du identificerer optimeringsmuligheder.

Dine arbejdsopgaver spænder over:

  • Bogføring, kontering og afstemning
  • Månedsrapportering og årsregnskab
  • Analyse, projektøkonomi og priskalkulation
  • Indvejning og registrering af kunder
  • Administrative opgaver

Omdrejningspunktet er affaldet og jorden, da du fordeler selskabets økonomiske ressourcer ift. det, der indleveres. Du følger ressourcerne hele vejen, da du i samarbejde med dine kolleger i administrationen varetager indvejningen og på baggrund af de registrerede oplysninger fordeler, afstemmer og følger op på forbruget af ressourcer.

Dit arbejde udfører du ved hjælp af forskellige IT-systemer. Styring, oprettelse og bogføring af jord og affald, samt kunder, producenter, vognmænd varetages i indvejningssystemet og C5, mens løn administreres i Dataløn. Derudover vil Word og særligt Excel være faste redskaber i din hverdag.

Stillingen oprettes da den nuværende regnskabsansvarlige, skal videre til nye opgaver, hvorfor der vil være løbende kompetenceoverdragelse.

Erfaring fra regnskab, bogholderi eller revision


Der kan være flere indgange til jobbet, du har en relevant uddannelse inden for regnskab, kontor eller revision. Måske har du erfaring fra en bogholderifunktion og mod på et bredere ansvar, og ønsker muligheden for mere indflydelse på forretningen. Alternativt er du revisor og søger muligheden for fordybelse og en afbalanceret work/life-balance.

Som person er du stabil og detaljeorienteret, du arbejder systematisk og trives i en alsidig hverdag, hvor du bliver afbrudt og løser mange opgaver. Du kendes som personen, der hellere gør tingene rigtigt første gang, og derfor er omhyggelig med dine opgaver. Samtidig er du en holdspiller, der træder til og giver en hånd, hvad end det er sparring med dine kolleger eller praktiske opgaver, som får hverdagen til at glide.

Du får en hverdag med mange kontakter, vi lægger derfor vægt på, at du er åben, har humor og nyder at være en del af driftsorganisationen, der bl.a. består af pladsmedarbejdere og vognmænd.
Du arbejder ubesværet i forskellige IT-systemer, og du kan holde overblik over større mængder informationer fra flere systemer.

Bliv en del af et godt socialt miljø – med plads til den enkelte


Du får en hverdag, hvor der er rum og plads til, at du kommer til bunds i dine opgaver. Klintholm I/S lægger vægt på god work/life-balance, så der er plads til hele livet.

Du bliver en del af et team, der løfter i flok, og som brænder for opgaven – at levere miljørigtig affaldshåndtering til en god pris med høj service. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold, hvor det prioriteres, at kollegerne hygger sig, mens de leverer et godt stykke arbejde.

Du tilbydes en stilling, som du kan præge og udvikle alt efter dine faglige kompetencer, og hvor du kommer ind på en arbejdsplads, der vil opfordre dig til at byde ind, hvor du kan. I takt med dit stigende kendskab til produkterne og systemerne vil du derfor få indflydelse og bidrage bredt i forretningen.

Læs mere hos www.klintholm-is.dk eller kontakt Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtaget din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk