Nordfyns Bank har 8 filialer i Nordfyns, Kerteminde, Middelfart og Odense kommune og datterselskabet, Nordfyns Finans, der tilbyder erhvervsleasing i hele Danmark. Fra sommer 2019 flytter bankens hovedsæde til en central placering i Odense. Med 120 engagerede medarbejdere og mere end 6000 aktionærer, har koncernen den faglighed, frihed og handlekraft, som gør Nordfyns Bank til et dynamisk og veldrevet pengeinstitut. Koncernen investerer i en fortsat stærk position i markedet, som også fremadrettet giver en masse spændende udfordringer og udviklingsmuligheder.


Kreditchef

Stå i spidsen for kreditafdelingen i en sund og velfungerende bankOverordnet ansvar for kreditområdet med del i den daglige kreditvurdering


Nordfyns Bank har en sund og velafbalanceret portefølje af både privat- og erhvervskunder på tværs af brancher. Omdrejningspunktet for bankens kreditområde er, at skabe de bedste betingelser for deres filialdirektører og rådgivere, så de kan træffe effektive og skarpe beslutninger til glæde for kunderne.

Da den nuværende kreditchef går på pension, søger banken en ny kreditchef, der skal stå i spidsen for den fremadrettede kredithåndtering i koncernen sammen med afdelingens 5 kreditkonsulenter. Dit hovedansvar er at videreudvikle og fortsat sikre velfungerende forretningsgange på området. Herunder er dine primære arbejdsopgaver at:

  • Lede kreditafdelingens medarbejdere
  • Rådgive og vejlede filialdirektører og rådgivere i korrekt håndtering af kreditpolitikken
  • Hands-on kreditvurderinger og bevillinger - primært på erhvervsengagementer
  • Dokumentere og rapportere til direktionen, bestyrelsen, revisionen og Finanstilsynet

Med reference til bankens adm. direktør indgår du som en aktiv deltager i bankens direktionsgruppe og ledergruppe. Din arbejdsdag indeholder det strategiske ansvarsområde, kreditpolitikske problemstillinger, bevillingsmæssige spørgsmål, samtidig med at du er en medspiller i afdelingens daglige drift.

Faglig stærk kreditchef med gode samarbejds- og kommunikationsevner


Du har en relevant økonomisk uddannelse og har opbygget en solid krediterfaring fra den finansielle sektor - både i form af kreditvurderinger samt styring og udvikling af et kreditområde. Har du også kendskab til kreditvurdering på leasingområdet, er det en fordel. Du har i dag en hverdag, hvor du sætter retningen for et område med fokus på at være i øjenhøjde med dine medarbejdere via faglig sparring og dialog ved behov.

Du trives i en hverdag, hvor du har en stor kontaktflade og samtidig har mulighed for at dykke ned i tallene. Som person har du gennemslagskraft og klare holdninger til dit ansvarsområde - dog altid med et løsningsorienteret sind. Med dine gode samarbejds- og kommunikationsevner finder du en vej, der skaber mest mulig glæde for både koncernen og kunderne. Du indgår i en koncern med en respektfuld og ansvarsbevidst kultur, hvor der er ’styr på det’, hvilket du i høj grad også værdsætter og bidrager til.

Stor indflydelse i selvstændig og veldrevet bank med stærk position i markedet


Bliv en del af en veldrevet og selvstændig bank, der trives som et værdifuldt alternativ til storbankerne. Med bevidsthed om egne styrker og muligheder har Nordfyns Bank skabt en stærk position på markedet.

Koncernen arbejder ud fra en filosofi om proaktiv og forandringsskabende adfærd, som giver både ledere og medarbejdere frihed og handlekraft. Du vil derfor få stor indflydelse og få mulighed for at bidrage til bankens fremadrettede udvikling. Hertil kommer et godt og respektfuldt kollegaskab på tværs af organisationen, hvor samarbejde og resultater går hånd i hånd.

Nordfyns Bank flytter hovedkontoret fra Bogense til en central placering i Odense fra den 1. juli 2019, hvor du vil arbejde i helt nye og moderne faciliteter.

Kontakt Konsulent Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.nordfynsbank.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk