Virksomheden er en markant spiller inden for deres BtB markedsområde, bedst illustreret ved en kendskabsgrad tæt på 100%, landsdækkende tilstedeværelse, en effektiv supply chain, en sjælden historik med at skabe profitabel vækst – og ikke mindst en særdeles stærk kultur, hvor købmandskab, sammenhold og vindermentalitet er bærende elementer. Organisationen møder markedet gennem et miks af forskellige afsætningskanaler; butikker, kørende sælgere, Key Account Management, ekspertrådgivning samt en velfungerende WEB shop.


Salgsdirektør

Strategisk udvikling og ledelse – Base i KøbenhavnUdvikling og eksekvering af fremtidens BtB omnichannel-strategi


Du bliver del af virksomhedens øverste ledelse, hvor du i tæt samarbejde med direktionen og dine ledergruppekolleger får en nøglerolle i den fortsatte udvikling af virksomheden. Markedet er på den korte horisont kendetegnet ved stabile mønstre, baseret på mangeårige rutiner igennem værdikæden. Men lige henne om hjørnet venter store forandringer, hvor anvendelsen af nye IT-værktøjer og ændrede indkøbsmønstre vil stille nye krav hhv. åbne nye muligheder.

Med afsæt i selskabets overordnede ambitioner og de markedsmæssige muligheder bliver dit vigtigste fokus derfor at udvikle og stå i spidsen for at eksekvere den fremtidige salgsstrategi.

For at lykkes med denne udfordring forventes det, at du hurtigt opbygger en forståelse for markedsmekanismerne, får sat dig solidt ind i forretningen og får analyseret kundernes fremtidige behov på en måde, der gør dig i stand til at vurdere og anbefale nødvendige afsætningsstrategiske initiativer.

Det daglige salgsarbejde håndteres af en velfungerende og kompetent salgsorganisation, hvor både salgschefer, Key Account Managers og sælgere besidder betydelig erfaring og markedskendskab. Din primære operationelle opgave bliver således sparring, erfaringsudveksling, motivation og involvering. Samtidig vil både organisationen og kunderne finde det naturligt, at du har en synlig og aktiv rolle i at skabe og fastholde relationen til de største kunder.

Visionær profil med begge ben på jorden…


Det er helt afgørende, at du evner at løfte blikket og gennemskue, hvilke markedsbevægelser der kommer til at definere fremtidens kundeønsker. Du har således tidligere bevist, at du både kan tænke ’realistisk visionært’, konkretisere ideerne til operationelle handlingsplaner og efterfølgende gennemføre disse i et tæt samspil med en salgsorganisation.

Du har bevist, at du kan skabe resultater på den lange bane ved at vise retning, holde fast i målene og skabe tillid gennem dine forudsigelige handlinger.

Din værktøjskasse er bygget op over en kombination af praktisk erfaring fra en salgsdrevet organisation, hvor du succesfuldt har drevet ledelse gennem ledere - og teoretisk viden og metodik opbygget gennem en længerevarende uddannelse. Du arbejder systematisk, hvor bl.a. brugen af data, markedsinformationer, generelle udviklingstendenser og IT er med til at give dig overblik over udfordringer og muligheder.

Lytte, spørge, sparre er nøgleord i din lederstil. Du hviler godt i dig selv og optræder derfor med en robust ydmyghed. Du møder andre mennesker i øjenhøjde og kommunikerer på en tydelig, letforståelig og helt igennem upolitisk facon. Energi, humor og en grundlæggende positiv tilgang er personlige kvaliteter, du ofte er blevet anerkendt for.

Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, hvor en dyb indsigt i professionelle kunders beslutningsmønstre kombineret med indsigt i, hvordan forbrugernes købsadfærd ændrer sig i disse år, vil være et vigtigt afsæt.

Klar til at tage anførerbindet på?


Du træder ind i en rolle på øverste niveau i en stor salgsorganisation. Din hverdag vil byde på varierede udfordringer, hvor du særligt kan gøre en forskel i forhold til den strategiske udvikling. Dit tætte samspil med direktionen og lederteamet vil give dig både læring og plads til at bidrage. Du vil møde en organisation med høje ambitioner og opleve stor lydhørhed over for værdiskabende tiltag.

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor ordentlighed, råderum og ”databaseret sund fornuft” præger hverdagen, så send hurtigst muligt ansøgning og CV til konsulentvirksomhederne Lars Rüger HR og PeopleLink via "søg stillingen".

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Storkøbenhavn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk