Wencon udvikler og sælger reparationsløsninger til den maritime branche. Siden 1984 har Wencon med base i Bogense serviceret kunder globalt med deres on-site reparationsløsninger, de primære kunder er rederier, værfter og offshore-branchen. Wencon har tillige et udbredt distributørnetværk over hele verden. Wencon ejes fortsat af virksomhedens stifter, og har i dag 10 medarbejdere. Bæredygtighed og holdbare løsninger er nøgleordene, og virksomhedens målsætning er at hjælpe kunderne til at udføre hurtige og effektive reparationsopgaver, der reducerer tidsforbruget på driftstop, og dermed reducerer kundernes omkostninger.


Marketingansvarlig

Strategisk kommunikation i samspil med salgsorganisationenDu sætter retningen for og eksekverer kommunikationsstrategien

Du får en nøgleposition ift. de strategiske markedsføringstiltag som understøtter salget af Wencons anerkendte løsninger, da du såvel strategisk som operationelt står bag al kommunikation. Du arbejder tæt sammen med hele virksomheden, hvor du finder de gode historier og producerer samt udvælger kommunikationsmaterialer og -kanaler.

En af dine første opgaver bliver at udarbejde en kommunikationsstrategi, der spiller sammen med virksomhedens strategi. Et fokusområde bliver at styrke de tætte samarbejder med distributører og kunder. Et centralt indsatsområde bliver fortsat at levere god kommunikation, der understøtter salget og brugen af løsningerne.

Du får derfor en bred pallette af arbejdsopgaver:
  • Udarbejde kommunikationsstrategi, herunder ”årshjul” og content-plan
  • Tekstforfatning og produktion af audiovisuelle materialer
  • Definere og producere indhold til e-learningsværktøjer
  • Indsamle og analysere data
  • Forberedelse af og deltagelse ved messer
Wencons succes bygger på et vedholdende mind-set, der grunder i troværdighed og ordentlighed samt kvalitetsprodukter, brugervenlighed og tilgængelig teknisk support, hvilket har medført solide relationer til kunder, distributører og samarbejdspartnere. Dit arbejde kommer i høj grad til at bære denne tradition videre og med din pen vil du bidrage til at kunderne mærker værdien af at reparere frem for at udskifte.

Kommunikatør med kommerciel og teknisk interesse

Du er en erfaren kommunikator med en relevant kommunikationsfaglig baggrund. Du ved, hvordan du bruger dine færdigheder kommercielt og strategisk. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et teknisk miljø eller endda fra den maritime branche, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du er en gedigen tekstforfatter med sans for den gode historie - og kan du også producere video og grafiske materialer, så er det et plus.

Som person er du proaktiv, selvstændig og handlingsorienteret. Du forstår at slå tonen an, så den matcher modtageren og slutbrugeren, som er manden i maskinrummet på verdens skibe og boreplatforme.

Du trives med en hverdag, der byder på alsidige opgaver, og hvor alle arbejder tæt sammen på tværs af fagområder, og du viger ikke tilbage fra at bidrage, hvor du kan. Du er udadvendt og har humor, både i mødet med samarbejdspartnere og sammen med dine kolleger.

Da Wencon agerer på markeder over hele verden er det afgørende, at du skriver og taler flydende på engelsk. Der vil være få rejsedage forbundet med jobbet primært til messedeltagelse.

Indflydelse på en succesfuld og robust forretning

Du bliver en del af en succesfuld og robust virksomhed, der trods sin mindre størrelse har vundet global anerkendelse for sine løsninger, og som fra første færd har været dygtige i sit arbejde med branding og kommunikation. Du får hermed en arbejdsplads, hvor kommunikation har prioritet, og hvor man ikke står tilbage for at benytte tidens værktøjer for at skabe en harmonisk og professionel identitet overfor kunder og samarbejdspartnere.

Som marketingansvarlig hos Wencon får du mulighed for at sætte dit fingeraftryk, og du vil opleve, hvordan dine tekster og tiltag skaber værdi og afspejles i virksomhedens succes. Dertil kommer, at du bliver en del af et uformelt miljø med nære kolleger, der har lang anciennitet i virksomheden, og hvor der er en åben og indbydende atmosfære.

Kontakt Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 28 45 20 15
E-mail: wj@peoplelink.dk