Pentair SGS (Sustainable Gas Solutions) består af Union Engineering og Haffmans og er blandt verdens førende producenter af innovative procesanlæg til fremstilling og genindvinding af kulsyre (CO2). Kulsyre anvendes bla. indenfor fødevareindustrien, hvor Pentair´s kunder omfatter bryggerier, sodavandsproducenter, industrigas virksomheder og desalination installationer. Derudover har begge virksomheder etableret et navn indenfor udstyr til opgradering af biogas og har en stor service organisation til at understøtte forretningen. Union Engineering og Haffmans har installeret mere end 1400 CO2 og biogas anlæg siden 1972 på globalt plan. Virksomhederne er meget videnstunge, markedsorienterede og internationale.


International Product Manager

Er du til teknik og komplekse processer?Kunne du tænke dig at være Product Manager for et af de stærkeste brands i verden indenfor process anlæg? Er du teknisk velfunderet med et kommercielt mindset, robust og ambitiøs? Kan du lide at arbejde i en global organisation med en bred kontaktflade og være med til at introducere nye tekniske løsninger til et krævende marked? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Ansvar for at opbygge og implementere produkt- og løsningsroadmap

Union Engineering og Haffmans har gennem årtier været betydende brands indenfor deres segmenter globalt. Virksomhederne er nu en del af den globale industrigruppe Pentair og integrationen af teknologier og markedstilgang er i fuld gang.

Product management funktionen er forankret både hos Haffmans i Holland og hos Union Engineering i Danmark. Du får, med udgangspunkt fra Union Engineerings faciliteter i Fredericia, en nøglerolle i en international projekt virksomhed, hvor product management står i spidsen for at udarbejde et produkt- og løsningsroadmap, der understøtter koncernens strategi, i tæt samarbejde med salg, R&D og ikke mindst marketing.

Dine primære mål bliver at tage initiativet og koordinere alle aspekter i produkternes og løsningernes levetid i forretningsområdet Sustainable Gas Solution (SGS), understøttet af koncernens marketing strategier - og dermed være med til at udvikle SGS med en årlig omsætning på over EUR 100 Million.

Blandt dine primære opgaver bliver at:

  • Gennemføre markedsundersøgelser, vedligeholde relevant markedsdata og dele med relevante afdelinger
  • Udvikle kort- og langsigtet product roadmap på tværs af afdelinger
  • Afdække markedets efterspørgsel i samarbejde med salg, marketing og operations
  • I samspil med økonomiafdelingen gennemføre financielle analyser og tage ansvaret for produkternes lønsomhed
  • Udvikle positionerings strategien for alle produkter og service ydelser
  • Initiere og drive process udvikling og optimering
  • Udvikle og levere træningsmateriale for specifikke løsninger for intern- og ekstern salg og kunder
  • Supportere marketing teamet i udarbejdelse af salgsmateriale og andre kommunikationsværktøjer

Erfaring med product management fra international teknisk organisation

Måske kommer du fra en industrikoncern, hvor du på baggrund af en teknisk uddannelse, har bevæget dig fra produktudvikling eller projektledelse over mod product management, hvor du har skabt overblik og retning for virksomhedens produkt sortiment og samlede tilbud til markedet.

Du kan også have en baggrund i marketing, hvor du har arbejdet med ansvar for en produktlinje eller kategori. I så fald er det en forudsætning, at du har arbejdet med disse opgaver ud fra en teknisk interesse og indsigt, som gør, at du kan indgå i en relevant dialog med tekniske kolleger.

Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra fødevarer industrien, vedvarende energi eller process industrien.

Som person er det vigtigt, at du kan lytte, skabe overblik og kommunikere komplekse budskaber. Du arbejder metodisk og struktureret og du trives med at være del af en international matrix organisation med mange stakeholders og opgaver.

Da der er tale om en international funktion, er det en forudsætning, at du begår dig ubesværet på engelsk og indstillet på rejseaktivitet i størrelsesordenen 40 – 50 dage om året.

Mulighed for faglig og personlig udvikling i en branche med enormt potentiale

Vi tilbyder dig en spændende mulighed for at blive del af et internationalt miljø, hvor du får stor indflydelse på virksomhedernes retning. Du kommer til at arbejde bredt – både organisatorisk, men også i forbindelse med din opbygning af viden om branche og teknologi i et fagområde med meget store muligheder og omverdenens bevågenhed.

Du bliver ikke overladt til dig selv. Derimod bliver du en del af en imødekommende og hjælpsom kultur, hvor dine kolleger er vant til at arbejde for fælles mål og hvor frihed under ansvar er en selvfølge. Du får selvfølgelig en god oplæring og indsigt i Pentairs markedsledende løsninger.

Virksomhedskulturen er præget af et højt ambitionsniveau, men holdningen er samtidigt, at medarbejdere med et harmonisk liv leverer de bedste resultater på det lange sigt.

Du er velkommen til at kontakte Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 6610 2015 eller du kan læse mere om virksomheden på www.union.dk eller www.foodandbeverage.pentair.com.
Send os din ansøgning og dit CV via ”Søg stillingen” hurtigst muligt da vi løbende indkalder til samtaler.

Om Pentair
Pentair believe the health of our world depends on reliable access to clean water and innovative technologies. The company deliver the most comprehensive range of smart, sustainable solutions to homes, business and industry around the world. Their industry leading and proven portfolio of solutions enables people, business and industry to access clean, safe water, reduce water consumption, and recover and reuse it. They help ensure water is clean when returned to the environment. Whether it’s for fitness and fun, healthier homes, better flood control, safer sky rises, more sustainable ways to farm, or safe drinking water for those who need it most, Pentair won’t stop until the world’s water is managed the best way possible. Our CO2 and biogas technologies are designed with same focus and vision, namely to improve the customers production and reduce usage of utilities including water.
From approximately 130 locations in 34 countries, Pentair’s 10,000 employees are united in our unwavering belief that the future of water depends on us. Our 2017 revenue was $2.8 billion, and we trade under the ticker symbol PNR

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk