PeopleLink er specialiseret i konsulentydelser inden for Search & Selection, HR udvikling, lederudvikling, team-udvikling og outplacement. Vi har eksisteret i 10 succesfulde år. Vi vækster fortsat og oplever, at vores kunder og kandidater får værdi af samarbejdet. Vores ydelser og kompetencer bygger på mange års erfaring både fra konsulentbranchen og fra danske og internationale virksomheder. Det betyder ikke, at vi er stoppet med udvikling og nytænkning … tværtimod! Vi er i en branche, der hele tiden er i forandring. Hos PeopleLink udgør vi et stærkt og ambitiøst team, som hver dag arbejder for at levere det bedste, vi kan – altid med kunden i fokus. Vores teamorienterede tilgang afspejler sig også i vores tætte samarbejdsmetoder i dagligdagen på kontorerne i Odense og Vejle samt i vores aflønningsmodel.


Search konsulent

Vil du bidrage til at linke mennesker og forretning?Du arbejder med search og bidrager med din indsigt og viden

PeopleLink har en bred vifte af interessante og professionelle kunder, der bruger vores assistance, når de skal finde og ansætte den næste nøglemedarbejder – direktør, leder eller specialist. Dit bidrag er selvstændigt at gennemføre vores search proces.

I tæt samarbejde med dine kollegaer kommer du med i hele processen fra den indledende dialog med kunden om stillingen, til der kan præsenteres et kvalificeret kandidatfelt. Du udarbejder dokumentation og fastlægger den optimale search metode, hvorefter du fremfinder og skaber interesse for stillingen hos kandidaterne. Du står på mål for, at der er relevante kandidater i processen, og du arbejder med research, search og kommunikation. Her er et væsentligt arbejdsværktøj LinkedIn.

Hos os er det vigtigt, at både search konsulent og konsulent har en god forståelse for, hvordan man ved at koble mennesker og forretning kan skabe resultater. Du har derfor også en afgørende rolle i at rådgive såvel kunder som kollegaer om tilgang og kommunikation i forhold til kandidatmarked, kandidatpools og den enkelte kandidat.

Du får en god introduktion til vores kunder og processer, samtidig ser vi frem til, at du bidrager til PeopleLinks videre udvikling med din indsigt og erfaring. Afhængig af opgaven, vil du arbejde både hos vores kunder og på vores kontorer i Odense og Vejle. Du har din primære arbejdsplads i forhold til, hvad der er praktisk for din bopæl.

Succesfulde erfaringer med research/search eller dit næste karriereskridt?

Har du et godt hoved, er du nysgerrig på forretning og god til at tale med og forstå mennesker? Har du ambitioner og lyst til at tage ansvar og skabe resultater, samtidig med at du er nysgerrig på hele tiden at følge udviklingen indenfor dit felt? Så har du den rigtige indstilling.

Dit afsæt er formentlig en kandidatuddannelse inden for f.eks. HR, afsætning, kommunikation eller organisation. Du har gjort dig de første succesfulde erfaringer inden for research/search, eller du arbejder som HR- eller rekrutteringskonsulent og vil gerne bevæge din karriere mod search. Om du er ansat i en intern rekrutteringsfunktion, eller hos en kollega i branchen er ikke afgørende.

Du bor centralt i forhold til Vejle og/eller Odense, har kørekort og egen bil, og du begår dig på engelsk i skrift og tale.

Har du ambitioner for din egen udvikling, så har vi også

Du får en enestående mulighed for at arbejde med ’dit’ fagområde blandt kompetente kolleger, der er parat til at dele erfaringer og give dig ansvar. Du bliver en del af en spændende konsulentvirksomhed i vækst og udvikling, hvor vi også er åbne for at se på rammer for din ansættelse, hvis fleksibilitet og evt. reduceret tid, er vigtigt for dig.

Du får bred indsigt i og forståelse for spændende virksomheder på tværs af brancher og en alsidig hverdag, der giver dig mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk.

Læs mere på www.peoplelink.dk eller ring til partner Lene Mølholm på 4236 3975 eller search konsulent Vickie Tarp på 2858 2015, hvis du har behov for yderligere oplysninger. Vi glæder os til at modtage din kortfattede ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ senest den 20. januar 2019.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Jylland & Fyn
Ansøgningsfrist: 20. januar 2019Vil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: vt@peoplelink.dk
eller
Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: Vælg e-mail