Union Engineering er verdens førende producent af procesanlæg til fremstilling og genindvinding af kulsyre (CO2). Kulsyre anvendes inden for fødevaresektoren samt industrien og fremstilles ved at raffinere røggas, ved hjælp af kemiske processer eller den udvindes fra fermentering. På globalt plan har vi installeret mere end 1000 anlæg siden 1972. Virksomheden er meget videnstung, markedsorienteret og internationalt orienteret. Union Engineering blev i 2017 en del af Pentair.


Logistic Manager

Ansvar for planlægning i international supply chainKunne du tænke dig en nøgleposition i en international projektorganisation, hvor en effektivt supply chain er en væsentlig del af en succesfuld leverance til kunden? Er du teknisk velfunderet med et logistisk mindset, robust og ambitiøs? Kan du lide at arbejde i en global organisation med en bred kontaktflade og være med til at eksekvere komplekse projekter i et krævende marked? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Alsidigt ansvar indenfor produktions -og indkøbsplanlægning, lager, compliance og ledelse


Du får, med reference til Union Engineerings øverste ledelse, ansvar for at planlægge og følge op på produktion og indkøb til virksomhedens globale projekter. Der er tale om en kompleks supply chain, med egen produktion i Danmark og i Kina, underleverandører af både specielle og standard komponenter over hele verden samt transportløsninger som ofte i sig selv kræver væsentlig planlægning.

Blandt afdelingens hovedopgaver kan nævnes:

  • Koordinering med projektgrupper, operationelt indkøb, aftersales og globale funktioner
  • Planlægning af og opfølgning på egen produktion i Danmark og i Kina
  • Support til proposal teamet i forhold til tidsestimering på egenproduktion
  • Oprettelse af projekter i ERP systemet Dynamics AX, samt oprettelse -og opfølgning på indkøbsordrer
  • Opfølgning på levering og kvalitet samt at aftaler er i compliance – herunder SOX
  • Udvikling og implementering af interne processer vedrørende Trade Compliance, herunder styring af Master Data

Som leder af logistikafdelingen har du naturligvis samtidig en væsentlig rolle i at udvikle og motivere medarbejderne så logistikfunktionen altid er i stand til at understøtte en world class projektafvikling og kundeoplevelse.

P-ingeniør med alsidig supply chain erfaring


Du har sikkert en uddannelse som p-ingeniør, HD-logistik eller tilsvarende teoretisk baggrund, og du har allerede erfaring med selvstændigt at planlægge og følge op på en bred vifte af aktiviteter, i en produktions- eller projektvirksomhed hvor procedurer er faste og velstrukturerede – men opgaverne varierer i omfang, kompleksitet og geografi. Du elsker at skabe struktur og overblik, samtidig med at du bevarer et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde med dine mange interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du har et par års erfaring med ledelse – eller du har tidligt erfaret at du, i kraft af din evne til selv at løse komplicerede opgaver og skabe overblik, er den person som kollegerne går til, når de er i tvivl. Samtidig er det vigtigt, at du stadig selv har lyst til at arbejde med tingene, og ikke går af vejen for at oprette en ordre eller gå i værkstedet for at afklare et spørgsmål. Som del af en international koncern er det en forudsætning, at du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale, samt at du i forhold til denne funktion er i stand til at rejse op til ca. 30 dage om året.

Udfordrende job i en global virksomhed med lokale rødder


Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø med stærke lokale værdier.
Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner. Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et professionelt logistiks set-up, hvor du vil have mulighed for udvikle dig både fagligt og personligt.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger eller læs mere om virksomheden på www.union.dk. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Om Pentair
Pentair believe the health of our world depends on reliable access to clean water and innovative technologies. The company deliver the most comprehensive range of smart, sustainable solutions to homes, business and industry around the world. Their industry leading and proven portfolio of solutions enables people, business and industry to access clean, safe water, reduce water consumption, and recover and reuse it. They help ensure water is clean when returned to the environment. Whether it’s for fitness and fun, healthier homes, better flood control, safer sky rises, more sustainable ways to farm, or safe drinking water for those who need it most, Pentair won’t stop until the world’s water is managed the best way possible. Our CO2 and biogas technologies are designed with same focus and vision, namely to improve the customers production and reduce usage of utilities including water.
From approximately 130 locations in 34 countries, Pentair’s 10,000 employees are united in our unwavering belief that the future of water depends on us. Our 2017 revenue was $2.8 billion, and we trade under the ticker symbol PNR.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk