Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 450 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Accounting Manager

Ledelse, fagligt kvalitetsansvar og udvikling af afdelingenDu sikrer et højt fagligt niveau gennem udvikling af mennesker, processer og systemer


Som leder for regnskabsafdelingen i Haarslev Industries´ danske datterselskab står du i spidsen for en spændende udvikling af teamet. Der er bl.a. for nyligt blevet implementeret et nyt ERP-system (AX 365). Det betyder, at der ved siden af hverdagens opgaver, hvor du selv har ’hands-on’ i forhold til rapportering og kvalitetssikring, også skal arbejde med at udvikle og indføre nye processer og arbejdsgange. Dine hovedopgaver er, at:

  • Lede afdelingen med fokus på såvel faglig og personlig udvikling som motivation og trivsel
  • Strukturere og opgradere arbejdsprocesser, kontroller mv. herunder udnytte ERP-systemets muligheder
  • Planlægge, udarbejde og kvalitetssikre måneds- og kvartalsbalancer samt årsregnskabet inkl. skat

Afdelingen består af 4 regnskabsassistenter. Du refererer til Group Accounting Manageren og har et tæt samarbejde med koncernens regnskabsfunktion. Du står på mål for, at rapporteringen til koncernen følger politikker og retningslinjer, og derigennem sikre compliance. Sidst men ikke mindst har du et positivt og kvalificeret samarbejde med den øvrige økonomifunktion, ledelsen, revisionen og andre eksterne interessenter.

Faglig stærk leder med ambitioner - optimalt med revisor baggrund


Du har en faglig stærk regnskabsbaggrund, optimalt som revisor og en HD (R) og/eller en cand.merc. aud. Du har din erfaring fra et større revisionshus, gerne suppleret med nogle års relevant erfaring fra en dansk eller international koncern. Alternativt har du din erfaring fra en stilling som regnskabschef, finance manager, senior financial controller eller lignende. Uanset baggrund har du en god erfaring i at opbygge arbejdsprocesser, kvalitetssikre registreringer og sikre compliance.

Som leder balancerer du blikket for den enkelte og teamets samlede performance og trivsel. Ligesom du evner at være faglig sparringspartner og selv have ’hands-on’. Du er ambitiøs, og du ved, at resultater også fordrer indsats, god planlægning og kommunikation. Du har overblikket samtidig med, at du evner at dykke ned i detaljen, når det er nødvendigt.

Koncernsproget er engelsk, som du behersker, ligesom dine ERP og Microsoft Office ekspertiser er i top.

Mulighed for at kombinere selvstændigt ansvar med professionelt samarbejde


Du får et selvstændigt ledelsesansvar i kombination med, at du samarbejder med dygtige og professionelle kollegaer. Samtidig får du mulighed for at sætte dit aftryk på afdelingens videre udvikling, og du kan se de konkrete resultater af både dine egne og dine medarbejderes indsatser.

Du sætter din stærke profil i spil i et internationalt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du arbejder tæt med koncernledelsen og er tæt på beslutningerne. Hertil kommer masser af udfordringer fagligt som ledelsesmæssigt i et job, der kan understøtte dine egne karriereambitioner.

Din arbejdsplads er på koncernens hovedkontor i Hårslev.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.haarslev.com. Vi ser frem til at modtage en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk