Agrocura, der er datterselskab af LandboSyd, er en markant aktør indenfor professionel finansiel rådgivning. Virksomhedens 7 fagligt dygtige og dedikerede kundechefer og specialister yder rådgivning til kunderne i forbindelse med investering og risikoafdækning indenfor finans, formue, investorrådgivning og råvarer. Kunderne er landmænd, indkøbsforeninger og andre rådgivere indenfor landbrugsbranchen. Agrocura er landsdækkende, og de samarbejder bl.a. med rådgivningsorganisationen VKST. Uafhængig rådgivning på baggrund af gennemarbejdede analyser og god markedsforståelse har skabt Agrocuras stærke markedsposition.


Analytiker

Analyser, rådgivning og formidlingDu analyserer markederne og formidler din viden

Du får en interessant hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde med det, du brænder allermest for; analyser og markedsforhold. Da dine kompetente kollegaer har det på tilsvarende måde, vil der være mulighed for at fordybe sig i egne analyser og samtidig have faglige debatter og sparring. Du får en afvekslende hverdag, hvor du både arbejder med tilbagevendende opgaver og nye projekter. Du beskæftiger dig primært med råvaremarkederne, men vil også berøre de finansielle markeder. Dine hovedopgaver er:
  • Daglige analyser af markederne og at skrive markedskommentarer med kant til Agrocuras hjemmeside
  • Selvstændige og dybdegående analyser af aktuelle områder
  • Udarbejde analyser og anbefalinger, som er skræddersyet til individuelle kunder
  • Sammen med kundecheferne at rådgive store produktionslandbrug i forhold til købs- og salgsstrategier for råvarer
Du kommer desuden til at formidle dine analyser og anbefalinger gennem oplæg til f.eks. kundearrangementer. Dit arbejdssted er Agrocuras adresse i Aabenraa, hvor også LandboSyds ca. 130 medarbejdere arbejder. Du vil også kunne se frem til at deltage på møder, primært med større kunder, og derigennem følge resultaterne af dine anbefalinger.

Stærk analytiker med interesse for råvaremarkederne

Dit gode hoved og dine stærke analytiske evner sætter dig i stand til hurtigt at tilegne dig ny viden. Du kan derfor selvstændigt udarbejde analyser, anbefalinger og købs-/salgsstrategier. Du evner både at fordybe dig i den enkelte analyse og skabe overblik og sammenhænge. Dit teoretiske fundament er formentligt i en uddannelse indenfor økonomi eller finansiering. Alternativt har du en tilsvarende solid praktisk erfaring.

Det er ikke afgørende, om din erfaring bygger på det finansielle eller råvaremarkedet, så længe du har interesse og flair for sidstnævnte. Du følger derfor naturligt markederne, ja - du kan slet ikke lade være, og du har lyst til at kommunikere dine indsigter og konklusioner. Har du et godt humør og en ligetil væremåde, så passer du godt ind i teamet. Du kan lide kontakten med kunder og vil gerne bidrage med løsninger, der skaber værdi for kunden. Endeligt vil det falde dig naturligt at lære nye IT systemer og udnytte deres muligheder, ikke mindst i forhold til Excel.

Bliv en del af et kompetent team - der sætter aftryk i markedet og hos kunderne

Du bliver en del af et kompetent team, der gør en forskel for deres kunder med objektive og uafhængige analyser, anbefalinger og rådgivning. Du får således mulighed for at kombinere dit interesseområde med dine personlige og faglige styrker. Der er også mulighed for at få indflydelse på opbygningen af nye koncepter til kunder, hvis du finder det spændende. Hertil kommer et arbejdsmiljø hvor engagement, godt humør og kollegaskab er i højsædet.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42 36 39 75 eller Teamchef hos Agrocura Jens Schjerning på 21 42 56 20 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.agrocura.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Sydjylland
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk