Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Kantineleder

Drift og udvikling af kantine i international industrikoncern



Du planlægger og producerer dagligt menuer til mere end 250 medarbejdere


Vil du gå forrest i driften af Haarslev Industries´ kantine og udvikle et veldrevet og inspirerende køkken? Haarslev Industries´ nuværende kantineleder går på efterløn, hvorfor du har mulighed for at overtage denne spændende stilling. Sammen med de tre øvrige medarbejdere i kantinen planlægger og producerer du dagligt sund og nærende mad. Med omkring 250 daglige brugere af kantinen og potentielt flere har du ansvar for kvalitetsleverancer, som rammer bredden og diversiteten i målgruppen. Dine hovedopgaver er at:

  • Planlægge og producere menu til morgenmad, frokost, møder og arrangementer
  • Indkøbe og disponere varer til køkkenet
  • Håndtere bestillinger til møder og arrangementer
  • Lede køkkenpersonalet og sikre en god medarbejdertrivsel

Du sætter en ære i at gøre kantinen attraktiv for dine kollegaer ved løbende at udvikle og lave velsmagende og inspirerende menuer. Du har ansvar for budgettet og for at kantinen drives rentabelt, hvor du bl.a. har fokus på minimering af madspild og effektivisering af kantinens interne processer. Haarslev Industries er åbne overfor nye idéer og initiativer fra dig, og du får i høj grad mulighed for at præge kantinens fremtidig udvikling.

Serviceminded og kommerciel leder med fokus på kvalitet


Du har en relevant faglig uddannelse som kok, økonoma, professionsbachelor i sundhed og ernæring eller tilsvarende. Din erfaring har du formentligt fra en lederrolle i en kantine eller et større køkken, hvor du med gode resultater har sat retning for driften og udviklingen.

Som person er du selvstændig, tager naturligt styring og trives i lederrollen. Du er organiseret og har overblik, også når der er travlt. Du er serviceminded og motiveres af at forkæle andre med gode madoplevelser. Du er kreativ, idérig og orienteret mod at optimere. Det ses både i maden, du producerer, og i måden du driver kantinen på. Du har en kommerciel tankegang og har tidligere været budgetansvarligt, hvor du har bevist godt købmandskab.
Du er rutineret PC-bruger og har flair for administrative opgaver.

Selvstændigt ansvarsområde i dynamisk arbejdsmiljø


Du bliver en del af en stor international koncern med dygtige og hjælpsomme kollegaer, som lægger vægt på høj kvalitet og faglighed. Du kan se frem til et selvstændigt ansvarsområde, hvor du er frontløber på kantinens fremadrettede drift og udvikling. Samtidig tilbydes du en spændende jobmulighed i et dynamisk arbejdsmiljø med faste arbejdstider og ordnede rammer.

Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev på Fyn.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt Vickie Tarp hos PeopleLink på 2858 2015 for yderligere oplysninger. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Vi afholder samtaler løbende.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.



Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt



Vil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk