Siden starten i 1994 har Nord Tech sat sig det mål at være førende inden for styrings- og forsyningsprodukter, som gør det muligt for materialehåndterings-applikationer som kraner, maskiner og transportanlæg at løfte, rotere og bevæge sig fra punkt til punkt. Kvalitetssikkerhed, kompetent teknisk support og hurtig dag til dag levering af standard produkter, tilbehør og reservedele har altid haft et vigtigt fokus. Som resultat blev Nord Techs eget lager og serviceværksted for teknisk support, reparation og kalibrering etableret. Virksomhedens kunder er altid sikret adgang til nem vedligeholdelse og mindst mulig nedetid, når uheldet er ude. Bekostelige og unødvendige skader og forstyrrelser kan dermed begrænses og effektiviteten og sikkerheden øges. I dag er Nord Tech officiel dansk distributør for førende europæiske producenter som Tele Radio, Datek, Vahle og Vetec, og servicerer flere centrale sektorer af dansk erhvervsliv med innovative tekniske løsninger, der kan tilpasses vores kunders behov og udvikles specifikt til konkrete opgaver.


Salgskonsulent

Salg af vejetekniske komponenter og løsninger i DanmarkVil du være med til at styrke salgsindsatserne i Danmark?


Som en del af den danske salgsorganisation får du en vigtig rolle i at styrke salgsindsatserne i Danmark. Du skal i høj grad arbejde med at opbygge nye kunderelationer, men også pleje og udbygge samarbejdet med eksisterende kunder – i tæt samarbejde med dine kolleger. Du får ansvaret for en portefølje af små og mellemstore virksomheder i hele Danmark, der er fordelt på forskellige brancher, f.eks. kran- og transportvirksomheder.

Dine hovedopgaver omfatter:

  • Fastholde og videreudvikle eksisterende kunder
  • Opsøgende salg, baseret på forudgående markeds- og kundeanalyser
  • Teknisk løsningsrådgivning til eksisterende kunder, og sparring for potentielle kunder i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og løsninger
  • Gennemføre professionelle kundemøder, salgsmøder, seminarer og andre arrangementer
  • Deltagelse i relevante netværk, messer og udstillinger
  • Indgåelse af samhandelsaftaler, samt løbende opfølgning

I samarbejde med den adm. direktør og dine salgskolleger i Danmark, prioriterer og gennemfører du den kommercielle indsats, herunder især identificeringen og bearbejdningen af nye kunder. I forbindelse med tilbudsgivning og projektgennemførelse, er du i tæt sparring med teknisk afdeling – afhængigt af om der er tale om standardudstyr eller komplette, kundetilpassede løsninger.

Du får budgetansvaret for din kundeportefølje, og du tilbringer hovedparten af din tid ude på markedet og hos kunderne. Du holder dig opdateret omkring kunder, markedet, brancher, teknologier og trends, og du bruger CRM som en naturlig del af dit arbejde. Der vil være en vis rejseaktivitet forbundet med stillingen, bl.a. kundebesøg i hele landet, messedeltagelse og lignende.

Ambitiøs salgsprofil med el-teknisk baggrund


Du har formentlig en el-teknisk uddannelse, og brænder for salg. Alternativt har du en kommerciel baggrund, og har opbygget erfaring og viden fra salg af el-tekniske produkter og/eller løsninger, der gør dig i stand til at rådgive og indgå i en el-teknisk dialog hos kunderne. Du er en dygtig sælger, og har 2-3 års erfaring med eksternt, opsøgende salg. Har du kendskab til branchen og/eller produkterne, er det en stor fordel, men fundamentet for din succes er kommerciel forståelse, indsigt i løsningssalg og evne til at opbygge relationer.

Som person er du udadvendt, tillidsvækkende og kendetegnet ved et godt købmandskab. Du er en selvstændig ildsjæl, der motiveres af resultater, som du skaber gennem en målrettet og vedholdende indsats. At åbne døre og opbygge relationer er helt naturligt for dig, og du har en struktureret, faktabaseret og systematisk tilgang til salget og kundesamarbejdet.

Du er en habil bruger af IT, herunder især Microsoft Office, CRM og meget gerne C5, og det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Sæt fart på din salgskarriere …


Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med ambitiøse vækstmål. Virksomheden oplever en stigende efterspørgsel fra både de danske og udenlandske markeder, og der er stort potentiale for yderligere vækst.

Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hvor du selv tilrettelægger din hverdag og prioriterer dine indsatser. Du bliver en del af et mindre, men meget dedikeret team, der er kendetegnet ved høj teknisk ekspertise, en uformel omgangstone, holdånd og en stærk vilje til at lykkes. Du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil få mulighed for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til udvikling af virksomhedens markedsposition i Danmark.

Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere på www.nord-tech.dk. Send os din ansøgning og dit CV allerede i dag via ’Søg Stillingen’. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Jylland & Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk