Flexa4Dreams A/S udvikler, producerer og afsætter kvalitetsmøbler til børneværelser i 50 lande. Produktionen foregår på egne fabrikker i Estland og hos eksterne samarbejdspartnere. Afsætningen foregår via en kæde af franchisetagere, shop-in-shop brand stores og gennem uafhængige møbelhandlere og -kæder. FLEXA®, der er virksomhedens eget brand, rummer ud over det kendte børnesengskoncept også tilhørende tekstiler og accessories. FLEXA® har med sin klare filosofi, sit gedigne håndværk og tydelige identitet gennem 40 år været kendt og elsket af børn og deres forældre. Gennem de senere år har Flexa arbejdet på at videreudvikle et produktprogram, der cementerer virksomhedens position som specialist indenfor indretning af børneværelset – med udgangspunkt i hvordan børn sover, leger og lærer.


Senior Business Controller

Forretningsstrategiske projekter i internationalt fagligt miljøDu driver projekter og understøtter med analyser og rapportering

I forbindelse med den seneste strategiproces i FLEXA er der identificeret flere strategiske indsatsområder med fokus på at skabe en endnu stærkere markedsposition og øget indtjening. Som FLEXAs nye Senior Business Contoller får du en central rolle i at sikre fremdrift og finanssupport til disse projekter. Dit første projekt er kundeprofitabilitet på koncernniveau, der har 6 forskellige spor med hver deres forretningsprojektleder. Du bliver højre hånd for CFOen og dine primære arbejdsopgaver er at:
  • Drive projektets forskellige faser herunder sekretæropgaver i styregruppen
  • Understøtte projektet med analyser, nøgletal og rapportering
  • Identificere og bidrage til udvikling af metoder og processer, der kan understøtte fremtidige løsninger
Din stilling vil udvikle sig undervejs, og du får ansvar for at drive nye spændende projekter samtidig med, at du sikrer, at igangværende projekter kommer hele vejen i mål. Du vil desuden bidrage til arbejdet i finansafdelingen med traditionelle business controller opgaver.

Du refererer til CFOen, og bliver en del af Finansafdelingen, som består af 8 dygtige og engagerede kollegaer fordelt mellem ledelse, controllere og bogholdere. Hovedparten af analyserne baserer sig på FLEXAs BI-løsning og Dynamics AX.

Stærk i forretningsprocesser med høje ambitioner

Du har formodentligt en uddannelsesmæssig baggrund som HD(R), Cand. Merc. Finance, Business Controlling eller tilsvarende, og har erfaring som Controller med bl.a. analyser og rapportering på forretningsprocesser. Derudover har du erfaring med at drive mindre projekter og synes, at kombinationen af controlling og forretningsstrategiske projekter er en spændende udfordring.

Uanset baggrund har du et godt hoved, er fagligt stærk med en skarp analytisk sans. Du har gode samarbejdsevner, og det er naturligt for dig at koordinere og have en bred berøringsflade. Du har overblik og fokus på deadlines. Når det kræves, er du ikke bange for at skære igennem over for kollegaer og andre samarbejdspartnere for at sikre, at I kommer i mål med projekterne. Du er engageret og ambitiøs omkring dine resultater.

Du er stærk til at behandle og analysere data i Excel, ligesom du har erfaring med at arbejde i BI- og ERP-systemer. Koncernsproget er engelsk, som du behersker i skrift og tale.

Spændende og udviklende job med bredt indblik i forretningen 

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en virksomhed, som har et af Danmarks stærkeste internationale brands overfor børn og deres forældre. Du får en unik mulighed for at få et bredt indblik i forretningen og samtidig være en vigtig spiller i FLEXAs fremadrettede udvikling, der skal gøre koncernens markedsposition endnu stærkere.

Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hornsyld i moderne bygninger i et internationalt arbejdsmiljø med høje ambitioner og fagligt stærke kollegaer, der ligesom dig er engageret og bidrager til positivt kollegialt samarbejde.

Du kan læse mere om FLEXA på www.flexaworld.dk eller kontakte Lene Mølholm hos PeopleLink på tlf. nr. 4236 3975 for yderligere oplysninger. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’. 


 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Midtjylland - øst
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk