Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


CAD-Supporter

Global supportfunktion i vækstkoncernSupport og undervisning i Inventor, AutoCAD og Vault Professional


Vil du være med til at supportere kollegaer fra hele verden i at anvende CAD-værktøjer (Inventor, AutoCAD og Vault Professional), og kan du hjælpe med en bred palette af spørgsmål til værktøjerne? Så er du måske Haarslev Industries´ nye CAD-Supporter. Organisationen har omkring 150 brugere globalt, som du har til opgave at supportere sammen med dine 2 kollegaer. Dine hovedopgaver er fordelt mellem, at:

  • Supportere ved driftsudfordringer og hjælpe med tips og tricks til en smartere arbejdsgang
  • Udarbejde brugermanualer og undervise i nye features
  • Holde dig opdateret på nye opdateringer og muligheder

Du supporterer alle brugere i Haarslev Industries´ globale datterselskaber, hvilket vil foregå over mail, telefon/skype og via personlige henvendelser. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev, hvor du indgår i CAD/PDM teamet, som består af 1 kollega i Danmark samt 1 i Polen.

Du kan se frem til 10-15 rejsedage i forbindelse med opdatering og undervisning. Derudover deltager teamet på det årlige Autodesk University, der normalt afholdes i USA, hvor I bliver opdateret på de nyeste teknologier og features til værktøjerne.

Erfaren CAD-supporter eller konstruktør med superbruger-erfaring


Du har erfaring fra en lignende rolle som intern CAD-supporter eller som ekstern CAD-konsulent/-supporter. Alternativt kommer du som konstruktør og har bevæget dig over i en superbrugerrolle, hvorfra du er vant til at hjælpe kollegaer med udfordringer og spørgsmål til værktøjerne. Lige meget hvilken baggrund du har, så har du et stærkt kendskab til både Inventor og AutoCAD og kender du også til Vault Professional, er det ekstra kvalificerende. Du vil supportere kollegaer i både ind- og udland, hvorfor du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du rolig, og har altid en positiv indstilling til de mennesker og udfordringer du møder. I samspil med dine kollegaer finder du hurtigt frem til kernen i problemerne, og du anvender din tålmodige og fleksible personlighed til at løse de udfordringer, du står overfor. Du er god til at formidle din viden til andre, og kan lide at følge brugernes positive udvikling i værktøjerne. Du har overblik, er struktureret og kan selvstændigt prioritere dine opgaver.

Spændende stilling med mulighed for at præge fremadrettet udvikling

Du tilbydes et spændende job i en international koncern, der har skabt en førende international position inden for sit område, og som er i fortsat udvikling og vækst. Du kommer til at arbejde med et af Haarslev Industries´ nøgleværktøjer, som koncernen ønsker at gøre endnu smartere og endnu mere effektive for brugerne, hvilket du i høj grad kan få medindflydelse på. Du vil indgå i et team med et godt socialt sammenhold, som brænder for at yde en god service og træning af interne kollegaer og for at følge deres udvikling i værktøjerne.

Læs mere om Haarslev Industries på www.haarslev.com eller kontakt Vickie Tarp hos PeopleLink på +45 2858 2015 for yderligere oplysninger. Din ansøgning og dit CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk