Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig, Mexico og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.100 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.


Senior Site Supervisor

Med fokus på procesanlæg til fiskeindustrien ’på havet’Selvstændigt ansvar for komplekse projekter på verdenshavene


Haarslev har succes med salg af procesanlæg til fiskeindustrien til lands og til søs. Derfor har afdelingen Service & Supervision i Costumer Care behov for en ny kollega, som primært får ansvaret for skiftevis at opstarte anlæg på skibe, der fanger og forarbejder fisk ’på havet’ og installere og opstarte landbaserede fabrikker. Du kan derfor se frem til masser af udfordringer. Du kommer til at arbejde fra Beringshavet til det sydlige Atlanterhav, fra det skæve i Østen og det spændende i Vesten. Du får ca. 180 årlige rejsedage. Dine hovedopgaver er, at:

  • Planlægge på site, lede og gennemføre opstart af anlæg
  • Selv have hands-on bl.a. ved indkøring og operatørtræning
  • Aftale og koordinere med kunden og være Haarslevs ’ambassadør’ sammen med projektlederen
  • Gennemføre test og andre installationsopgaver på alle typer anlæg, når der ikke er opstarter

Anlæggenes størrelse og tekniske kompleksitet varierer, og du kommer til at arbejde mekanisk, el-teknisk og med selve processen. Opgaverne kan have en varighed på op til 3 måneder, hvor du enten er afsted selv eller sammen med kollegaer. Du kommer hjem i perioder i løbet af de større projektet, og du får et godt ’bagland’, der supporterer dig undervejs.

Du refererer til Head of Service & Supervision og bliver en del af et engageret og fagligt stærkt team på 17 kollegaer. Du får naturligvis en solid indføring i anlæggene.

Du er fagligt stærk, kan arbejde selvstændigt og har bevist dig ’på havet’


Du har formentligt kombineret en håndværksmæssig baggrund med en maskinmesteruddannelse, eller du har på anden vis opbygget en tilsvarende teknisk forståelse. Du har solid erfaring med opstart, reparation eller vedligehold af procesanlæg f.eks. fra en lignende stilling, som sejlende maskinmester. Uanset baggrund er du afprøvet i ’hårdt vejr’ til søs, og du kan tage ansvar for egen sikkerhed.
Du arbejder med et godt overblik, er god til at planlægge og kan samtidig være fleksibel, når planerne ændres. Du trives i en udfordrende hverdag, hvor du både påtager dig ansvar som supervisor og har hands-on. Du er vedholdende, robust og bliver ikke slået ud af modgang fra kunden eller andet. Ligesom du er god til at balancere den professionelle og sociale kontakt med kunder, montører og operatører.
Du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale.

Internationalt arbejdsmiljø med masser af udfordringer og stærkt bagland


Du bliver en del af et team med et stærkt sammenhold, hvor kollegaer støtter op om hinanden. Hertil kommer et selvstændigt job med masser af udfordringer. Fra dag ét træder du ind i et internationalt arbejdsmiljø i en virksomhed med ordnede forhold, der har en markedsledende position inden for sin industri, og som har yderligere ambitiøse planer for fremtiden.


Når du ikke er på opgaver, holder du fri – således at din årlige arbejdstid matcher en fuldtidsstilling. Din bopæl er ikke afgørende, men du skal være indstillet på at tage nogle arbejdsdage fra hovedkontoret i Hårslev.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk