Med baggrund i 5 generationer i tobaksbranchen er AG Snus, der er datterselskab af Assens Tobaksfabrik, etableret på en række markeder indenfor røgfri tobak. Virksomheden har gennem de seneste 9 år etableret et topmoderne produktionsanlæg til produktion af egne mærker indenfor Portionssnus og Chewing Bags. Der er omkring 30 medarbejdere i AG Snus og søsterselskaber, hvoraf ca. 25 er beskæftiget i produktionen. Produkterne sælges på en række markeder, med Sverige, Danmark, Tyskland og Schweiz som de væsentligste. AG Snus er i dag en etableret aktør på de nævnte markeder en position, de har skabt gennem innovativ og kreativ tilgang til produktudvikling, produktion og markedsføring.


Produktionschef

Optimering af udstyr og processerAlsidig lederrolle med afsæt i teknik


Du får som del af virksomhedens ledergruppe og som ansvarlig for en moderne fabrik med ca. 25 ansatte en vigtig rolle i den videre udvikling af AG Snus. Dit primære ansvar bliver, at sørge for at produktionen kan imødekomme en kraftigt forøget efterspørgsel, som markedet og den hidtidige indsats skaber.

Dine opgaver vil bestå i, dels at planlægge produktionen og sikre at virksomhedens ressourcer allokeres optimalt og dels at skabe et overblik over produktionsudstyrets muligheder så den tekniske kapacitet hele tiden bliver udnyttet bedst muligt.

Produktionen består af en procesdel og avancerede pakkelinjer. Der er tale om produktionsudstyr, som er unikt i forhold til andre brancher, og da AG Snus arbejder med en organisk råvare, vil der være brug for din tekniske indsigt, metodiske tilgang til at finde fejl og årsag – og ind i mellem endda din tekniske kreativitet.

Som chef for hovedparten af virksomhedens medarbejdere får du endvidere et stort ansvar for, at medarbejderne trives, samt at deres høje motivation og det store engagement bibeholdes og udbygges i takt med, at virksomheden vokser.

Du får med andre ord en meget alsidig hverdag, der drejer sig om planlægning, ledelse og ikke mindst teknik.

Produktionsteknisk baggrund


Du har optimalt en uddannelsesmæssig baggrund som P-ingeniør, og du har altid interesseret dig for den tekniske del af produktionen. Du kan også have startet karrieren i maskin- eller procesteknisk retning og derefter have arbejdet dig i retning af ledelse og planlægning. Det vigtigste er, at du besidder så brede kompetencer, at du både kan påtage dig ansvaret for den tekniske udvikling af en moderne fabrik, og samtidig har forudsætninger for og lyst til at tage ansvar for produktions-flow, planlægning og motivation af medarbejderne.

Du har minimum 5 års erfaring som produktionschef med selvstændigt ansvar for en mindre produktionsenhed, eller som leder af et produktions- eller produktionsteknisk afsnit i en større virksomhed. Du er herfra vant til at arbejde med budgetter, udvikling af medarbejdere og tekniske forhandlinger med leverandører.

Det er derimod ikke noget krav, at du allerede har erfaring med deltagelse i ledergruppearbejde. Dette kan måske være din mulighed for at få dine første erfaringer med at arbejde på virksomhedsniveau.

Nøgleposition i udvikling af en ung, men robust virksomhed


Du tilbydes her en sjælden mulighed for at være med til at udvikle en virksomhed. AG Snus har allerede gennemlevet de første investerings år, og med kurven knækket og sorte tal på bundlinjen, er ejerne nu mere overbeviste end nogensinde før, om at der ligger et positivt vækstscenarie forude.

Du får en nøglerolle i denne udvikling, og da der ligger stor viden om markedsmekanismer og produkter i virksomheden, har du meget gode forudsætninger for at få succes.

Du kan læse mere om virksomheden på www.agsnus.com. Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 24 48 20 15
E-mail: jn@peoplelink.dk