DFF│EDB a.m.b.a. udvikler og sælger software og relaterede services til forsyningsvirksomheder, primært fjernvarmeforsyninger. Gennem mere end 30 år har organisationen opbygget ekspertise indenfor udvikling, support og vedligeholdelse af administrative og tekniske systemer til fjernvarme- og vandforsyninger. Selskabet er et andelsselskab med flere end 260 fjernvarmeforsyninger og med foreningen Dansk Fjernvarme som andelshavere. DFF│EDB er en værdibaseret organisation med ca. 40 medarbejdere. Der er fokus på faglighed, ansvarlighed, innovation, samarbejde og ambition, der sætter retningen for organisationens vision - At forbedre og udvikle forsyningsbranchen ved at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og services.


GIS Afdelingsleder

Ledelse af specialister og afdelingens ansigt udadtilDu leder afdelingen og er selv aktiv i implementering af ny GIS-løsning og i driften

Vil du være med til at drifte og udvikle GIS området ved DFF│EDB? Det har du mulighed for som afdelingsleder for GIS afdelingen, som består af tre højt kvalificerede GIS specialister. Udover den daglige ledelse og selv være med i driften, bliver din hovedopgave fra starten at hjælpe de nuværende ca. 130 kunder godt i gang med DFF│EDBs nye, innovative GIS-løsning. Løsningen er baseret på den internationale ESRI platform. Du fordeler derfor din tid mellem:

  • Personaleledelse herunder skabe overblik og prioritere opgaver
  • Implementering af GIS-løsningen med fokus på de kundevendte aktiviteter
  • Kundesupport og andre naturlige driftsopgaver i en GIS-funktion

Du får en central rolle i, at den enkelte kunde får løsningen implementeret, og du planlægger og gennemfører selv kurser, er underviser og afstemmer forventninger med kunden.

På sigt vil du også være med til at drive udviklingen af potentielle nye kunder, ved at afholde kundemøde med produktpræsentationer. Ligesom står du i spidsen for interne projekter, som har fokus på at sikre en kompetent og effektiv kundesupport og optimere interne processer. Du får reference til direktøren og bliver en aktiv del af organisationens ledergruppe, hvor du bidrager med inputs og til eksekveringen af strategiplaner samt tværorganisatoriske projekter.

Ambitiøs og samarbejdsorienteret leder, der har erfaring med GIS og kunder

Du har ambitioner om at tage næste karriereskridt som afdelingsleder, og du arbejder i dag som teamleder, projektleder, eller du har på anden vis gjort dig erfaringer med ledelse. Du kommer formentlig fra branchen eller fra en konsulent-, rådgivnings-, landinspektør- eller kommunalvirksomhed, hvor du har arbejdet med GIS. Du er vant til at undervise og kan formidle faglige komplekse emner på en let forståelige måde. Har du kendskab til ESRI´s produkter, er det ekstra kvalificerende.

Du har allerede vist viljen til at gå forrest og vist vejen for kollegaer, medarbejdere og/eller kunder. Med din udadvendte og ligetil personlighed, har du en naturlig evne til nemt at samarbejde med forskellige typer af mennesker. Du er struktureret, har overblik og er god til at prioritere opgaver for dig selv og for andre. Samtidig er du dialogsøgende og sikrer, at andre arbejder med dig. Du er ambitiøs og drives af at udvikle dine medarbejdere, dit ansvarsområde, dine kunder og din arbejdsplads.

Kombiner en udfordrende og alsidig hverdag med et positivt arbejdsmiljø

Du bliver en del af en spændende organisation, hvor dine kollegaer, ligesom dig, brænder for at forbedre og udvikle forsyningsbranchen ved at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og services. Hertil kommer gode ansættelsesforhold og et positivt arbejdsmiljø, hvor fokus er på kunder, kollegialt samarbejde og god balance mellem arbejds- og privatliv.

Som afdelingsleder for GIS får du en unik mulighed for selvstændigt at sætte dit eget præg på hverdagen og den fremadrettede udvikling i DFF│EDB. Samtidig er der tale om en branche i interessant udvikling, hvor du også på sigt vil blive en del af spændende strategisk prioriterede projekter.

Du arbejder på organisations domicil i Kolding.

Læs mere på www.dff-edb.dk eller kontakt konsulent Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 4236 3975 for yderligere oplysninger. Din ansøgning og CV ser vi frem til at modtage via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 42 36 39 75
E-mail: lhm@peoplelink.dk