Guidelines omkring Corona-virus

corona forholdsregler Hos PeopleLink har vi hver dag mange gæster. Vi møder kunder, kandidater og samarbejdspartnere til møder og interviews. For at beskytte vores gæster og vores egne medarbejdere, har vi, på baggrund af seneste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, indført guidelines med henblik på at minimere risici for smittespredning af COVID19-virus.

Vores guidelines indebærer bl.a. at vi i forbindelse med invitationer til interviews og indkaldelser til møder beder vores gæster oplyse, om de inden for de seneste 14 dage har været på rejse til risiko-kategoriserede områder, eller har været i kontakt med Corona-smittede personer, eller har været i kontakt med personer, der inden for de seneste 14 dage har opholdt sig i risiko-kategoriserede områder.

 

I hvert enkelt tilfælde vurderer vi, baseret på foreliggende oplysninger, om mødet skal udsættes eller gennemføres via Skype.


Vi undlader indtil videre at give hånd i forbindelse med møder, og har vi håndsprit tilgængeligt i mødelokaler og receptionsområder, som vi anvender før og efter møder. Samtidig er der indført udvidet rengøring af berøringsflader på vores kontorer og i mødelokaler.

Vi takker på forhånd for Jeres forståelse.