Nyt år - nyt job?

CP Årsskifte

2023 er allerede godt i gang. Har du brugt den første måned af det nye år til at reflektere over din jobsituation og din karriere? Er du det rette sted i din karriere, eller går du med overvejelser, om det er tid til et jobskifte? Vi søger løbende kompetente profiler til ledige stillinger hos vores kunder. Vi arbejder med spændende virksomheder på tværs af brancher og til et bredt spektrum af ledelses- og specialistfunktioner. Så uanset om du føler dig klar til at prøve nye udfordringer nu, eller du blot er nysgerrig på, hvad der rør sig på jobmarkedet, så har vi et par tips til, hvordan du kan holde dig orienteret om de ledige stillinger, vi arbejder med. 

Følg os på LinkedIn

På PeopleLinks LinkedIn company page kan du finde aktuelle stillinger og andre nyheder fra PeopleLink. Når du følger os på LinkedIn får du vores stillingsopslag direkte i dit newsfeed.
Følg vores company page her …

Upload dit CV i vores CV-database

Vi bruger vores CV-database aktivt, når vi søger kandidater til ledige stillinger hos vores kunder. Når du er registreret hos os, kontakter vi dig, når der opstår jobmuligheder, der matcher dine ønsker og din profil. Din registrering er helt fortrolig, og vil ikke blive delt med tredjepart, før vi har dit eksplicitte samtykke.

Du kan uploade dit CV her …

Opret en Jobagent

Hvis du opretter en jobagent, vil du modtage en mail fra os, når der bliver annonceret nye jobs inden for dit faglige område, din geografi og de interesser du har angivet i din oprettelse.
Du kan oprette en jobagent her …

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os.