Ny CV-database

Hvad enten du er mellem to jobs, eller du har aktuelle planer om jobskifte, eller du blot overvejer karrieremulighederne på lidt længere sigt, kan du med fordel uploade dit CV i vores CV-database. Vi bruger vores CV-database som en aktiv og integreret del af vore rekrutteringsprocesser, og som et vigtigt supplement til vore øvrige netværk og metoder, og hvis der opstår jobmuligheder, der matcher din profil og præferencer, vil du blive kontaktet med henblik på en nærmere dialog.

CV-databasen er lukket, og det indebærer, at kun PeopleLinks konsulenter har adgang til de opbevarede data. Vi garanterer fuld diskretion, tryghed og respekt omkring din identitet og personlige oplysninger, og du har fuld sikkerhed for, at dine oplysninger ikke vil blive videregive til tredjepart uden din forudgående accept.

PeopleLink er godkendt af Datatilsynes i forhold til opbevaring og behandling af personfølsomme oplysninger, og det betyder, at CV-databasen har den påkrævede sikkerhed og iøvrigt administreres i overensstemmelse med Persondatalovens regler.

Alt du behøver at gøre er at logge ind her på siden og oprette dig som bruger i vort system. Du får ved oprettelsen et brugernavn og password, som du til enhver tid kan bruge til at logge på systemet for at ændre, opdatere eller slette din profil og dit CV. Såfremt du har spørgsmål til databasen, er du velkommen til at kontakte os.

peoplelink04