Tag et kig indenfor til vores seneste netværksarrangement ...

PeopleLink afholdt i samarbejde med Job4Player og Syddansk Elite et netværksarrangement den 25. november 2015.

4Player Netværksarrangement

PeopleLink har igennem en længere periode samarbejdet med Job4Player, der arbejder for at hjælpe elitesportsudøvere med overgangen fra elitesportskarrieren til karriere nr. 2 i det private erhvervsliv. På netværksarrangementet fik elitesportsudøvere, som er i gang med en uddannelse på SDU, lejlighed til at møde repræsentanter for vores kunder og netværk for at drøfte muligheder for relevante studiejobs, praktikperioder og samarbejde omkring bachelorprojekter og specialer.

For vores kunder og netværk er disse studerende interessante, fordi de som elitesportsudøvere ofte besidder unikke personlige kompetencer, som f.eks. vindermentalitet, ambition, målrettethed samt evne og vilje til at lære og udvikle sig - og derudover bidrager de via deres studier med den seneste faglige viden fra SDU.

På dagen fik deltagerne et nærmere indblik i perspektiverne i samarbejdet, og der var arrangeret dialogmøder mellem virksomheder og de fremmødte studerende. De studerende repræsenterer et bredt udsnit af studieretninger, herunder cand.merc., ingeniør, økonomi, jura mv.

Er du interesseret i at høre nærmere omkring perspektiverne i et sådant samarbejde, er du velkommen til at kontakte Torsten Laen på telefon 2323 8464.