Spring til indhold
Rebekka

For kandidater

Vi interesserer os for

Din karriere

Er du direktør, leder, specialist eller talent inden for et funktionsområde eller en specifik branche, så kan dit næste skridt i karrieren være et nyt job via PeopleLink.

Vi arbejder med spændende virksomheder inden for en række forskellige brancher, og det er vores mission at finde det rette match mellem mennesker og virksomheder. Vi er bevidste om, at det bedste match involverer både formelle, faglige, menneskelige og forretningsmæssige faktorer, og derfor vil vi i processen interessere os for at lære dig at kende fra forskellige perspektiver. Vi er også bevidste om, at en ansættelsesbeslutning er gensidig, og vi stiller vores viden, erfaring og indsigt til rådighed for både virksomheden og dig i din beslutning.

SAMARBEJDE

Kandidat hos PeopleLink

Når du vælger at søge dit næste job igennem PeopleLink, vil vi gøre vores yderste for, at du får en positiv oplevelse ud af at arbejde sammen med os – uanset hvor langt du går i processen.

Vi tænker nemlig i langsigtede relationer – både i forhold til vores kunder og i forhold til vores kandidater.

MULIGHEDER

Dit næste karriereskridt

Uanset om du føler dig klar til at prøve nye udfordringer nu, eller du blot er nysgerrig på, hvad der rør sig på jobmarkedet, så har vi et par tips til, hvordan du kan holde dig orienteret om de ledige stillinger, vi arbejder med.