Spring til indhold
Billede 1_PS

Leder- og teamudvikling

RELATIONER & RESULTATER

Udvikling af ledere, ledergrupper & teams

Et kendetegn ved succesfulde organisationer er, at de har ledere, som er dygtige individuelt og samtidig skaber resultater gennem stærke fællesskaber i ledergrupper, afdelinger og teams.

Vi skræddersyer løsninger, der retter sig mod virksomhedens samlede ledelseskraft, lederen individuelt, ledergrupper eller samarbejdet i teams, afdelinger og projektteams – både når det knirker og når det faktisk går godt, men hvor det handler om forandringer eller optimering.

resultater gennem mennesker

Leder- og ledelsesudvikling

Vi tilrettelægger og gennemfører målrettede lederudviklingsforløb, som både udfordrer og støtter den enkelte leder i sin lederrolle, og som kan bidrage til udvikling af virksomhedens samlede ledelseskraft. Vi fokuserer på at skabe overblik i ledelse og opdatering af lederens værktøjskasse.

resultater gennem synergier

Ledergruppe-udvikling

Ledergruppens effektivitet og resultater afhænger af, at gruppen agerer og kommunikerer som én samlet enhed. Vi sammensætter ledergruppe workshops, der fokuserer på formål, mål, resultatkrav, spilleregler, metoder og samspillet mellem gruppens medlemmer.

resultater gennem samarbejde

Teamudvikling

Alle teams, der arbejder med forskellige aspekter af en fælles opgave, har behov for tillid i teamet samt en fælles forståelse og anerkendelse af teamets ressourcer.

En team workshop bidrager til at gøre forskelle mellem mennesker til fordele, giver øget tillid og forståelse, højere effektivitet og bedre resultater.

Vil du vide mere?

Kontakt

Jesper Nielsen
+45 24 48 20 15
jn@peoplelink.dk