Spring til indhold
Billede 6_PS_2000x600

For virksomheder


MENNESKET OG VIRKSOMHEDEN

Din samarbejdspartner

PeopleLinks løsninger tager udgangspunkt i koblingen af mennesket i virksomheden og de forretningsmæssige mål. Hos os møder du erfaring og faglig kompetence i forhold til forretning, processer og mennesker.

I mere end 15 år har PeopleLink været samarbejdspartner for spændende virksomheder, når det drejer sig om mennesker eller organisation. Vores løsninger bygger på mange års erfaring både fra konsulentbranchen og fra danske såvel som internationale virksomheder.

Vi leverer fleksible, kundetilpassede processer, som tilgodeser de behov, din virksomhed står overfor. I samarbejdet med os vil du opleve, at vi stiller vores viden, praktiske erfaring og værktøjer til rådighed for dig og din virksomhed. Vi er i hele samarbejdsforløbet fokuseret på at finde netop dén løsning, der bringer størst mulig værdi.

JOB OG KARRIERE

Search & Selection

Det er vores mission at finde præcis den leder eller medarbejder, der har størst potentiale for at skabe resultater i din virksomhed. Vores udgangspunkt er altid koblingen af mennesket og de forretningsmæssige mål. Det kræver ikke blot sans for mennesker – det kræver også sans for professionelle processer og forretning.

Professionel, objektiv personvurdering

Assessment

Vi gennemfører personvurdering af kandidater og medarbejdere i forbindelse med rekrutterings-, udviklings- og rådgivningsprocesser.

Human resources

HR Udvikling

Vi bistår med rådgivning og HR leverancer på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Synergier

Team & Ledelse

PeopleLink skræddersyr udviklingsforløb for ledergrupper, afdelinger og andre teams med udgangspunkt i de konkrete behov.

Karriereudvikling

Outplacement

Professionel job- og karriererådgivning til opsagte direktører, ledere og medarbejdere.