Spring til indhold
Billede 1_PS

Om PeopleLink

VI KOBLER

Mennesker & virksomheder

PeopleLink er en konsulentvirksomhed, som er specialiseret i Search & Selection, Assessment, Leder- og Teamudvikling samt Outplacement. Virksomheden er stiftet i 2009 med en ambition om at koble mennesker og virksomheder baseret på vores erfaring og sans for forretning, mennesker og processer.

Vi har kontorer i Odense og i Vejle. Vores kunder er private virksomheder fra mange forskellige brancher, og vi opererer primært i Danmark.

Vores team består af 10 medarbejdere, hvoraf 4 er partnere. Vores kompetencer bygger på mange års erfaring fra konsulentbranchen samt fra danske og internationale virksomheder. Til sammen udgør vi et stærkt og ambitiøst team, som er forankret i fælles værdier og en vision om at gøre en forskel ved at koble mennesker og virksomheder.

Kort om

Vores historie

Siden PeopleLinks opstart i 2009 under Finanskrisen har vi været privilegeret af at have spændende og loyale kunder fra et væld af forskellige brancher. Vi startede med en klar forretningsplan  i små lokaler med 2 partnere, og ret hurtigt blev 2 partnere til 3., kontoret i Odense blev opgraderet til større lokaler og geografien udvidet med et kontor i Vejle.

Siden har vi haft kontinuerlig vækst, og vores team er i dag på i alt 10 medarbejdere med komplementære kompetencer og erfaringer. I 2023 er partnerkredsen endvidere udvidet til 4. Vi har hele vejen prioriteret en høj faglighed, og i samme udstrækning fokuseret på kontinuerligt at tilføre nye kompetencer, ny viden og ny teknologi.

Vores forretning bygger på en vision om at koble mennesker og virksomhed via langvarige relationer, faglighed, erfaring og nytænkning, og vi er stolte af, at det har vist sig at være bæredygtigt gennem skiftende konjunkturer, nye rammer, nye generationer og en revolutionerende udvikling på job- og kandidatmarkedet.

Vi glæder os til fortsat at udvikle os sammen med vores kunder, kandidater, samarbejdspartnere og vores netværk.

Vores DNA

Vores værdier


Kundefokus

Vi ved, at vores succes er tæt forbundet med vores kunders succes

Faglighed
med kant

Vi holder fast i faglig forankring i vores arbejde, men tør gå nye veje i vores løsninger


Professionalisme

Vi står for personlig og professional ansvarlighed. Hos os er diskretion, fortrolighed og tillid en forudsætning


Fælles Succes

Vi tror på, at de bedste resultater opnås ved at kombinere viden og kompetencer, og at alle er lige vigtige for resultatet


Vi er på!

Vi er fokuserede på målet, og vi ved, at den bedste løsning ikke altid er den nemmeste