Spring til indhold
Billede 5_PS

Search & Selection

TILTRÆKNING OG REKRUTTERING AF

Direktører, ledere og specialister

Vi er specialiseret i Search & Selection og har mange års erfaring med fremfinding og rekruttering af de helt rette kandidater for vores kunder. Med ekspertise og erfaring inden for forskellige brancher og kandidatmarkedet har vi en solid forståelse af, hvor talentet findes, hvordan vi tiltrækker de rigtige kompetencer, og hvordan vi matcher virksomheder og kandidater.

Search & Selection

Vi finder den helt rette kandidat

I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder med fremfinding og rekruttering af den helt rigtige direktør, leder eller medarbejder. Det er vores mission at finde præcis den kandidat, der har størst potentiale for at skabe resultater i din virksomhed.  

Search & Selection

Skræddersyede processer

Vi er bevidste om, at vores succes er tæt forbundet med vores kunders succes, og vi ved, at den gode kandidatoplevelse er et fælles ansvar.  Derfor arbejder vi  med validerede og gennemprøvede processer, metoder og værktøjer, men der er ingen ’one-size-fits-all’. Vi prioriterer åbenhed og nærvær, og så skræddersyer vi processen til at matche lige netop det behov, vi skal opfylde og den opgave, vi står med.


5 trin til

Et succesfuldt rekrutterings­samarbejde

 1. Pre-analysis
  I dialogen med dig og din virksomhed analyserer vi virksomheden, organisationen og jobbet for at forstå den forretningsmæssige kontekst. Vi deler vores viden og erfaringer med dig undervejs. Du modtager en job- og personprofil, som opsummerer konteksten, jobbet samt de krav og forventninger, der er til den nye leder eller medarbejder. Det er job- og personprofilen, der er fundamentet i processen.
 2. Attraction
  Vi tiltrækker relevante kandidater via digitale annonceringskampagner, search, netværk og forskellige online værktøjer. Vi har erfaring med, at anvendelse af flere forskellige kanaler er mest effektivt, og vi bruger en datadrevet tilgang til tiltrækning af målgruppen.
 3. Selection
  Vi påtager os ansvaret for kandidathåndteringen og udvælgelse af kandidater, og vi præsenterer dig for et kvalificeret kandidatfelt.
 4. Assessment
  Du modtager en personvurderingsrapport på hver enkelt slutkandidat, der opsummerer kandidatens profil, styrker, udviklingsområder og primære motivationsfaktorer. Personvurderingsrapporten inkluderer også referencer og PeopleLinks anbefalinger.
 5. Onboarding
  Når den endelige kandidat er valgt og ansættelseskontrakten underskrevet, kan PeopleLink efter behov bidrage til planlægning af onboarding. I alle tilfælde følger vi op efter 3 og 6 måneder, og sikrer os, at forventninger er opfyldt hos begge parter.

I samarbejdet med os får du fordel af:

 • Vores erfaring med at finde de dygtigste, ikke-jobsøgende kandidater via direkte search, netværk og forskellige online værktøjer
 • En datadrevet tilgang til annoncer, kampagner, medier og målgrupper
 • Et stort netværk på tværs af brancher og faglighed
 • Stor indsigt i jobmarkedet
 • At vi påtager os ansvaret for styring af og fremdrift i projekterne, og vi holder dig løbende opdateret
 • Et tværfagligt team af engagerede konsulenter, der deler viden, erfaringer og kompetencer
 • En åben, mulighedssøgende og nærværende sparring
 • En grundfilosofi, der betyder, at vi bliver ved, indtil vi har fundet den rigtige løsning
 • Garanti på alle ansættelser

Vil du vide mere?

Kontakt

Mikkel Nielsen
+45 40 31 81 13
mn@peoplelink.dk