Spring til indhold
TB_sep_236

Dit næste karriereskridt

JOB & KARRIERE

Vi hjælper din karriere på vej

Er du det rette sted i din karriere? Eller overvejer du, om tiden er kommet til et jobskifte?

Vi søger løbende kompetente profiler til ledige stillinger hos vores kunder. Vi arbejder med spændende virksomheder på tværs af brancher og til et bredt spektrum af ledelses- og specialistfunktioner.

Uanset om du føler dig klar til nye udfordringer nu, eller blot er nysgerrig på, hvad der rør sig på jobmarkedet, så har vi et par tips til, hvordan du kan holde dig orienteret om de ledige stillinger, vi arbejder med.

SEND OS DIT

CV

Vi bruger vores CV-database aktivt, når vi søger kandidater til ledige stillinger hos vores kunder. Hvis du uploader dit CV, har vi mulighed for at søge dig frem og kontakte dig, når der opstår muligheder, der matcher dine ønsker og profil.

Din registrering er helt fortrolig, og dit CV vil ikke blive delt uden dit samtykke.

FÅ DIREKTE BESKED OM

Nye jobs

Hvis du opretter en jobagent, vil du modtage en mail fra os, når der bliver annonceret nye jobs inden for dit faglige område, din geografi og de interesser, du har angivet i din oprettelse.

FØLG OS PÅ

LinkedIn

På PeopleLinks LinkedIn company page kan du finde aktuelle stillinger og andre nyheder fra PeopleLink. Når du følger os på LinkedIn, får du vores stillingsopslag direkte i dit newsfeed.