Spring til indhold
Billede 7_PS

Outplacement

NÆRVÆRENDE & PROFESSIONEL

Karriererådgivning

Når der sker større forandringer, når der er behov for organisationstilpasninger eller i de tilfælde, hvor virksomhed og leder/medarbejder er vokset fra hinanden, kan et outplacement forløb bidrage til en værdig og respektfuld afslutning på et ansættelsesforhold.

PeopleLink tilbyder individuelt tilpassede outplacementforløb, som fokuserer på at skabe klarhed og bane vejen til næste skridt i karrieren. Og vi ved af erfaring, at det virker!

VI KOBLER MENNESKER OG VIRKSOMHEDEr

Vi tilbyder praksisnære og handlingsorienterede forløb, hvor vi bruger vores erfaring fra Search & Selection til at skabe en effektiv jobsøgningproces baseret på headhunterens perspektiv.

Forløbet består af en række grundelementer, som tilpasses individuelt for bedst muligt at tilgodese de konkrete behov. I forløbet stiller vi al vores erfaring og ekspertise til rådighed, og vi inddrager kolleger med specialviden inden for relevante områder.

Et outplacement forløb starter altid med et introduktionsmøde, hvor vi sikrer os, at der er et personligt og professionelt match mellem konsulent og kandidat, og vi afstemmer forventninger til indhold og rammer for forløbet.

Ofte efterspurgt indhold

  • Profilafklaring
  • Karriereafklaring og jobmuligheder
  • Viden om jobmarkedet
  • Jobsøgningsstrategi- og værktøjer
  • Digital jobsøgning
  • Sparring omkring ansøgninger, CV og interviews

Vil du vide mere?

Kontakt

Lene Høgh Mølholm
+45 42 36 39 75
lhm@peoplelink.dk