Spring til indhold

Naval Architect

Odense/København

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse med viden indenfor alle discipliner, der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologivirksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed, og klimavenlige færger, der vil understøtte den regionale mobilitet.

Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Brænder du for at bruge din erfaring med skibsdesign til at udvikle og designe fremtidens maritime fartøjer, og motiveres du af at være ansvarlig for at udvikle koncept og basisdesign for forskellige skibstyper – til både flåden og civile formål. Så er du måske vores nye naval architect?

Du vil i rollen som naval architect få en bred berøringsflade både internt i OMT og til kunder. Du vil få en spændende og alsidig hverdag med mulighed for faglig fordybelse.

Som naval architect vil du opleve en stor variation af opgaver, som bl.a. vil omfatte:

 • Udføre skrogdefinition ved hjælp af NAPA og Rhino

 • Udarbejde general arrangement, tankplan, evakueringsplaner, kapacitetsplaner m.m.

 • Beregne letvægt, fribord, tonnage, EEDI m.m.

 • Udarbejde specifikationstekst inden for naval architect områderne

 • Deltagelse i og evaluering af resultater for modeltest

 • Udarbejde speed-power prognoser baseret på CFD-beregninger og statistiske metoder

 • Udføre krængningsforsøg

 • Samarbejde med klassifikationsselskaber, myndigheder og kunder for opnåelse af godkendelse

Skibsingeniør med skibsdesignerfaring

Du er formentlig uddannet skibsingeniør og har nogle års erfaring med skibsdesign og tilhørende komplekse beregninger, eksempelvis fra skibskonsulentbranchen, et værft, offshore eller et klassifikationsselskab.

Blandt dine vigtigste kompetencer og interesseområder indgår følgende:

 • Du har erfaring med skibsdesign og arrangementer inden for denne branche

 • Du har gerne særlig god erfaring med én eller flere af følgende; general arrangement, NAPA, CFD eller andre speed-power metoder

 • Du har kendskab til, og kan begå dig i, at der er regler og klasse- og myndighedskrav, som har betydning for udførelsen af dit arbejde

 • Du er en dygtig kommunikator og formidler af kundens ønsker

 • Du arbejder selvstændigt og trives i et dynamisk miljø

 • Du har evnen til at indgå i tværfaglige teams med kolleger fra andre fagdiscipliner og forstår ligeledes vigtigheden af samarbejdet for det endelige produkt

Desuden skriver og taler du engelsk flydende. Der vil være en begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Du vil få base på et af vores centralt beliggende kontorer i enten København eller Odense.

Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Marco Rosenlund Jespersen på tlf. 6610 2015.

For at søge stillingen i København: Klik her

For at søge stillingen i Odense: Klik her

Marco Rosenlund Jespersen
+45 2627 2173
mrj@peoplelink.dk

Niels Henrik Findsen
Niels Henrik Findsen
+45 2888 8971
nhf@cspartners.dk

Emilie Thrane
Emilie Thrane
+45 5354 0008
emt@cspartners.dk

Læs mere om Odense Maritime Technology

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMTs ydelser har siden deres etablering i 2010 været stærkt efterspurgt både globalt og nationalt, og i 2023 har Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Danske Patruljeskibe K/S – et konsortium stiftet af OMT, Terma og PensionDanmark – indgået en aftale om nye patruljeskibe til Forsvaret. OMT beskæftiger mere end 85 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København og tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts. Læs mere på www.odensemaritime.com