Spring til indhold

R&D-ingeniør

Udvikling af næste generation af fuldautomatiske maskiner

Aarhus

Har du en baggrund indenfor konstruktion af procesudstyr til industrien, og kunne du tænke dig at arbejde mere i dybden med de standardmaskiner, som indgår i individuelle kundeløsninger? Så har du muligheden i Scanvaegt Systems’ R&D afdeling.

Fra konceptudvikling til dokumentation

Du kommer til at indgå i et team af mekanik-, el- og softwareingeniører, som arbejder med at udvikle koncepter og maskiner, der indgår i virksomhedens kundeprojekter.

Her kommer du i tæt samarbejde med erfarne kolleger til at arbejde med hele udviklingsprocessen - fra koncept, konstruktion og prototypeudvikling i samarbejde med værkstedet og underleverandører til udarbejdelse af produktionstegninger og dokumentation.

Der er med andre ord tale om et alsidigt job, hvor du vil få mulighed for at fordybe dig i de grundlæggende principper og konstruktionen både på komponent-, modul- og produktniveau.

Det forventes, at du tager ansvar både for fremdrift i udviklingsprojekterne og ikke mindst for, at detaljerne er i orden, da afdelingens løsninger ligger til grund for de kundeprojekter, dine kolleger leverer til markedet.

Da du med tiden vil blive en af de specialister, som ved mest om Scanvaegt Systems’ standard produktprogram, vil det være naturligt, at du bliver kollegernes livline ved udfordringer i projekt- eller aftermarket-afdelingen.

Dygtig konstruktør, som kan se løsningen, inden den er tegnet

Du har sikkert en uddannelse som M-ingeniør og en solid erfaring med mekanisk konstruktion af procesudstyr hos en af landets dygtige leverandører af procesudstyr.

Du er iderig og kan i kraft af din erfaring se løsninger, som endnu ikke er konstrueret. Du har ikke nødvendigvis hands-on erfaring fra produktion, men du har været så tæt på fremstilling af komponenter og montage af disse, at du kan gennemskue centrale produktionstekniske udfordringer.

Det er afgørende, at du nyder at arbejde sammen med dygtige kolleger med forskellige kompetencer, og at du naturligt tager ansvar for både dine delopgaver og det samledes resultat.

Du ved, at det ikke er nok at være ’Ole Opfinder’, når opgaven består i at udvikle produkter, som danner fundamentet for fremtidens individuelle kundeløsninger. Rollen kræver også en struktureret tilgang til opgaverne, fordybelse - og ikke mindst, at du har orden i penalhuset og styr på alle vigtige detaljer.

En spændende opgave i et rart og fleksibelt arbejdsmiljø

Hvis du synes, at opgaven lyder interessant, skal du også vide, at Scanvaegt Systems tilbyder en god hverdag med rare og hjælpsomme kolleger, mulighed for efteruddannelse, fleksible arbejdsforhold og en placering nær motorvejen og offentlig transport.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Læs mere om Scanvaegt Systems

Scanvaegt Systems er markedsledende leverandør af dedikerede brancheløsninger til virksomheder inden for fødevareindustrien, miljø- og energisektoren, detailhandlen, grovvarebranchen og den generelle industri. Scanvaegt Systems udvikler og forhandler systemer til håndtering og effektivisering af opgaver hos sine kunder. Som markedsledende One-Stop Provider af løsninger med både software, hardware, service og rådgivning optimerer virksomheden arbejdsprocesserne hos kunderne og skaber mærkbare konkurrencemæssige fordele. Med egne udviklingsafdelinger for både hardware og software råder Scanvaegt Systems over kompetente specialister med stort branchekendskab, der gør det muligt at designe innovative løsninger, som øger produktiviteten og styrker kundernes konkurrenceevne. Virksomheden beskæftiger 220 medarbejdere og har hovedkontor i Aarhus, salgs- og servicenet i Danmark, datterselskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere i en række andre lande. Scanvaegt Systems A/S er ejet af danske Grundtvig Invest A/S. Læs mere på www.scanvaegt.com