Spring til indhold

Konstruktør

Højteknologiske og specialiserede løsninger til industrien

Fyn

På vegne af vores kunde søger vi en erfaren konstruktør til udviklingen af kundespecifikke løsninger samt avanceret udstyr til industrien. Du vil få en nøglerolle i den tekniske afdeling, hvor du sammen med erfarne kolleger skaber robuste tekniske løsninger tilpasset kundernes behov.

Alsidigt job og opgaver i snitfladen mellem teknik, kunder og produktion

Din rolle indebærer konstruktion og dokumentation af tekniske løsninger, hvor du arbejder tæt sammen med salgsorganisationen, kunder og produktionsteamet. Du bliver en central del af den kreative proces og bidrager til udviklingen af effektive, robuste og komplette løsninger.

Projekterne gennemføres altid i et tæt samarbejde med kunderne, som både kan være internationale og nationale.

Du får her muligheden for at blive en del af hele processen, fra en specifik forespørgsel - eller måske blot en idé fra en kunde, til den færdige løsning sættes i drift hos kunden.

Du har et teknisk fundament med interesse for konstruktion

Du har formentlig en uddannelse som maskiningeniør. Alternativt har du startet din karriere med en faglig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, værktøjsmager, mekaniker eller lignende og har heraf taget en teknisk uddannelse på teknologniveau.

Optimalt har du allerede nogle års erfaring med tilsvarende opgaver i en virksomhed, hvor du har arbejdet med opbygning af komplicerede konstruktioner. Du er helt fortrolig med at arbejde i 3D tegneværktøjer, og du er stærk til at gennemskue og anskueliggøre sammenhængen mellem kundens behov, tegningsgrundlaget og den endelige løsning i værkstedet.

Du skaber overblik og kvalitet gennem en systematisk og detaljeorienteret tilgang til opgaverne, samtidig med at du søger den helt optimale løsning gennem teamarbejde og kollegasparring.

Faglige udviklingsmuligheder i et teknisk miljø

Du tilbydes et åbent arbejdsmiljø, hvor præcision, pålidelighed og udvikling er i fokus, med værdien om at medarbejderne skal trives både fagligt og kollegialt. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du får mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil blive støttet med den nødvendige sparring, og virksomhedens internationale aktiviteter giver dig mulighed for at udvide dine kompetencer.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.

Læs mere om vores kunde

Vores kunde er en førende producent af kundetilpasset procesudstyr til fødevareindustrien. Virksomhedens fokusområder er komplette proceslinjer samt løsninger inden for veje- og pakkeudstyr til mange forskellige industrier. Alle løsninger udvikles og implementeres i et tæt samarbejde med virksomhedens kunder. Eksportandelen udgør mere end 80% og har referencer i hele verden.

Lignende stillinger:

Maskiningeniør eller tekniker