Spring til indhold

Coordinator of HSSE Quality Projects

Du sikrer, at HSSE-standarderne følger med forandringer og forankres

Fredericia

Vil du bidrage til at Crossbridge Energy kan gøre en forskel, både for miljøet, menneskerne og verden omkring os? Vil du sammen med otte gode kolleger i HSSE-teamet supportere og samarbejde tværgående i hele virksomheden, og vil du have en rolle med selvstændighed og medindflydelse? Så har du muligheden i denne nyoprettede stilling.

Du videreudvikler ledelsessystemet for HSSE og bygger ovenpå med certificeringer

For at håndtere hverdagen og klæde ledere og medarbejdere på til fremtiden er virksomhedens HSSE-standarder toneangivende for arbejdsprocesserne- og kulturen. I samarbejde med din chef, der er HSSE-direktør, sætter du standarderne, og du inddrager hele organisationen til at bidrage, og sikrer at alle kommer med. "Safety First" og "Right First Time" skal f.eks. fortsat være en naturlig del af hverdagen.

Kvalitetsledelsessystemet er i den forbindelse et væsentligt omdrejningspunkt, det skal derfor også udbygges og optimeres til gavn for alle i virksomheden. Dine arbejds- og fokusområder er blandt andet, at:

  • Gennemføre analyser og identificere gaps/mangler

  • Fastlægge løsninger og få dem forankret i arbejdsprocesser – og kultur

  • Få vurderet, valgt og implementeret software til kvalitetsledelsessystemet

  • Projektlede forarbejdet og egen certificering ift. ISO9001, ISO14001 & ISO45001

  • Videreudvikle afvigelsessystemet, gennemføre forbedringsprojekter, træne procesejere/brugere m.v.

Interne og eksterne audits er en del af din opgaveportefølje, og du arbejder derfor også med at identificere korrigerende og forebyggende handlinger - og ikke mindst følger op. Det er også dig der har kontakt til myndighederne og certificerende organer. Endelig udarbejder du også diverse rapporteringer og statistikker til ledelsen.

Du driver og planlægger i høj grad selv din arbejdsdag, og du vil opleve en høj fleksibilitet.

Faglig godt fundament, helhedsorienteret og god til tværorganisatorisk samarbejde

Du har en god bred erfaring i at arbejde med alle HSSE-områderne, og skal vi prioritere, så kommer du med erfaring fra kvalitets- og miljøstyring. Du har med fordel erfaring med at implementere kvalitetsledelsessystemer, ligesom du naturligt har erfaring med en eller flere af standarderne ISO45001, ISO14001 og ISO9001.

Din erfaringer har du fra olie- og gasindustrien, biofuelindustrien, den kemiske procesindustri eller en anden proces- eller energivirksomhed.

Du kan se dig selv i at arbejde struktureret, analytisk og datadrevet, samtidig med at det falder dig naturligt at skabe tillidsfulde relationer og dermed samarbejde tværfunktionelt.

Praktisk erfaring med hverdagens opgaver i en HSSE-funktion er bestemt værdsat, tillige med lysten til at være med til at understøtte HSSE funktionen i bred forstand. Du får en del myndighedskontakt, hvorfor det er vigtigt med gode skriftlige danskkundskaber, ligesom du taler og skriver engelsk på højt niveau.

Du får stor indflydelse i et fagligt ambitiøst og uformelt arbejdsmiljø

Du får ca. 270 dygtige og engagerede kolleger, som gerne bidrager, og du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø og godt humør. Du får stor indflydelse og naturligvis også fuld opbakning fra ledelsen. Gennem en engageret indsats, får du således mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Det hele forgår i en international organisation med ambitioner om at bidrage til løsning af Danmarks CO2 udfordring.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975. Dine kolleger ser frem til at byde dig velkommen, så send os en kort ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen'. Vi holder samtaler løbende og tager annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Læs mere om Crossbridge Energy

The US-based company Crossbridge Energy Partners, is a leading owner and operator of transitioning energy infrastructure across the globe. The operation has three main focus areas, one of which is Transitioning Legacy Refineries. In this area, Crossbridge Energy in Fredericia is a pivotal player with the establishment of a new plant for sustainable transport fuels. Today, Crossbridge Energy A/S owns and operates the refinery in Fredericia as well as a sales and raw material purchasing department in Copenhagen. In Denmark Crossbridge Energy A/S employs more than 260 competent and dedicated employees. 35 % of the total Danish liquid fuels consumption is supplied from here, and a corresponding amount is exported. Today, Crossbridge Energy A/S is already the world's third-most energy efficient refinery and number one in Europe. Read more at Crossbridge Energy Fredericia https://crossbridge.dk and at Crossbridge Energy Partners https://crossbridgepartners.com