Spring til indhold

Export Sales Manager • OEM-kunder

Ambitioner om karriere indenfor internationalt industrisalg?

Kolding

Har du ambitioner om at opsøge og opbygge egen kundeportefølje, som du driver og vækster? Vil du arbejde med OEM-kunder med specifikke behov? Og vil du være en del af et internationalt salgsteam, hvor teamarbejde og individuelle ambitioner går hånd i hånd?

Opbygge kundeportefølje og internationale samarbejdsrelationer

Hos East Metal, der har en ’first in class’ produktion i Letland, er salget drevet af at udvikle kunder gennem de ’rigtige løsninger’ og udbygge samarbejde til fælles fordel. Med reference til koncernens Sales Director indgår du i salgsafdelingen, med ca. 20 kolleger fordelt mellem eksternt salg, internt salg, kalkulation og ordreafvikling. Du har din chef og tre af dine kolleger på kontoret i Kolding.

Du får fra starten en mindre kundeportefølje samt kvalificerede leads at arbejde ud fra. Hertil skal du opsøge og udvide egen kundeportefølje af mellemstore til større europæiske OEM-kunder. I ryggen har du dine kolleger i afdelingen og stærke eksperter i Letland, du kan trække på.

Din dagligdag veksler mellem indsatser overfor kunderne og internt samarbejde, og dine hovedopgaver er at:

  • Kontakte, bearbejde og udvikle nye OEM-kunder – primært i den nordlige del af EU

  • Varetage den kommercielle salgsproces fra at afdække behovet og se muligheder, at udarbejde tilbud og gennemføre kontraktforhandling til at overdrage til ordreafvikling

  • Besøge fabrikkerne i Letland med kunder og involvere tekniske specialister i processen

For at få succes i rollen er et stærkt og konstruktivt internt samarbejde med dine dygtige kolleger i Letland afgørende, så I sammen leverer løsninger og viden til kunderne. Du er sammen med dine lettiske kolleger i nogle dage ca. hver anden måned, og du kan se frem til 50 – 70 årlige rejsedage.

Har du forudsætninger og ambitioner – bliver du klædt på til at få succes

Har du lysten og evnen til at sætte dig ind i, hvordan komplekse stålkonstruktioner og komponenter kan sammensættes og produceres efter kunders specifikke behov. Og besidder du stærke kommercielle evner, så er vi åben for din baggrund. Du har måske allerede prøvet kræfter med internationalt OEM-salg, eller du ser det som dit næste naturlige karriereskridt.

Du har energi, drive og resultatfokus i kombination med, at du evner det lange seje træk og arbejder struktureret. Du udbygger naturligt din relation til kunderne, og du har evne til at navigere og udmærke dig i et internationalt forretningsmiljø. Du finder det også naturligt at samarbejde med dine kolleger til alles bedste.

Du er skarp i dansk og engelsk i både skrift og tale, og har du færdigheder i tysk er det et ekstra plus.

Du bliver en del af en spændende international koncern med ambitioner

Du får en nøglerolle i at indfri koncernens ambitiøse forretningsudviklingsmål i et miljø, hvor det er fælles succes, der er målestokken. Du har stor frihedsgrad til at indfri resultaterne samtidig med, at du kan trække på erfarne kolleger.

Koncernen er international, og det skaber en spændende kultur og læring. Dine kolleger er ambitiøse og fagligt stærke, hvilket giver grobund for både godt samarbejde og succes i salget. Din arbejdsplads er på koncernens hovedkontor i Kolding med gode muligheder for fleksible arbejdsforhold og et godt kollegaskab med 20 kolleger fordelt på flere afdelinger.Læs mere på www.eastmetal.com eller se mere her: EAST METAL - Factory Tour. Du er også velkommen til at kontakte Sales Director, Lars Pedersen på +45 52141754 eller partner, Lene Mølholm hos PeopleLink på +45 42363975 for yderligere oplysninger. Din korte ansøgning og dit CV sender du via 'Søg stillingen'hurtigst muligt.

Læs mere om East Metal

Under sloganet ’a Big part of the solution’ leverer East Metal Group ressourcer og kompetencer til produktion af komplekse stålkonstruktioner og komponenter, der matcher koncernens kunders specifikke behov. Kunderne findes indenfor mange industrier, og der er strategisk fokus på i endnu højere grad at bruge koncernernes unikke viden inden for stålbearbejdning til at udvikle nuværende og nye kunder. Koncerner har med hovedkontor i Kolding og produktion på to fabrikker i Letland i alt omkring 500 medarbejdere. De arbejder hver dag efter koncernens værdier: Power – Passion – Precision. Læs mere på www.eastmetal.com