Spring til indhold

Afdelingsleder

Leder af maskinteknisk engineering-afdeling

Odense

Er du en engageret leder med erfaring inden for projektstyring og ledelse af tværgående teams? Og brænder du for at være med til at bidrage til den grønne omstilling og fremtidens energiforsyning? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som afdelingsleder for det maskintekniske engineering team.

Udviklingsorienterede anlægs- og vedligeholdelsesprojekter

Fjernvarme Fyns ambitiøse målsætninger om den grønne omstilling og en CO2-neutral varmeforsyning senest i 2030 betyder, at virksomheden har mange store og spændende projekter af en kaliber, som du ikke finder mange andre steder. Som afdelingsleder for den maskintekniske engineering afdeling, Plan & Project, bliver du en del af projektorganisationen, og du står i spidsen for 20 engagerede og dygtige medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

Afdelingen er specialiseret i projektering og projektledelse af anlægs- og vedligeholdelsesprojekter på tværs i virksomheden. Som afdelingsleder får du bl.a. ansvaret for:

  • Ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere

  • Overordnet ledelse, planlægning og styring af projekter i afdelingen

  • Skabe rammerne for en effektiv projektafvikling og en sund projektkultur

  • Koordinering af projekter med virksomhedens Asset Manager

  • Faglig sparring med afdelingens medarbejdere og andre afdelinger i virksomheden

  • Ad hoc support og projektledelse på kritiske initiativer

Du bliver en del af en ledergruppe bestående af tre linjeledere, og du referer til chefen for Projekt & Support. Dit arbejdssted er virksomhedens moderne og attraktive hovedkontor på Havnegade i Odense.

Ledelse, maskinteknisk ekspertise og projektstyring

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse, som betyder, at du kan indgå i faglig dialog med afdelingens medarbejdere, yde teknisk sparring og ikke mindst, at du kan vurdere rammer og krav for afdelingens projekter. Du har opbygget nogle års succesfuld ledelseserfaring, hvor du har stået i spidsen for tekniske specialister, og hvor du har skabt gode rammer for både opgaveløsning, trivsel og udvikling. Med andre ord har du en kombination af ledelsesmæssig erfaring, teknisk knowhow og en passion for at drive projekter, hvor omdrejningspunktet er maskinteknik og teknologi.

Som leder er du tilgængelig, kommunikerende, du sætter retning, og du skaber naturligt et arbejdsmiljø præget af tillid og samarbejde. Du bygger din gennemslagskraft på, at du tager ansvar, skaber overblik og kommunikerer tydeligt med fokus på løsninger.

Du vil spille en central rolle i forhold til den kontinuerlige udvikling af afdelingen, og du bidrager til at sikre høj kvalitet i projekterne og at facilitere samarbejdet i afdelingen såvel som på tværs i organisationen. Du vil få en spændende og travl hverdag, hvor du som leder bidrager til at drive forandringer samt til at skabe rammerne for, at projekterne lykkes og medarbejderne trives.

Selvstændigt ansvar og mulighed for at sætte dit præg på fremtidens forsyning

Du kan glæde dig til at blive en del af en virksomhed, som står i centrum af samfundets omstilling mod en bæredygtig fremtid. Du får ansvar, indflydelse og en høj grad af selvbestemmelse, som betyder, at du vil have mange muligheder for at sætte dit præg på afdelingens og virksomhedens udvikling.

Arbejdsmiljøet er uformelt, energisk og inspirerende med fagligt stærke og motiverede kolleger, som kan give dig faglig sparring på højt niveau. Du vil samtidig få masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling i dagligdagens opgaver og i de mange spændende projekter.

Lyder det som en spændende mulighed? Send os dit CV allerede i dag, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn er ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har mere end 300 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Fjernvarme Fyn dækker cirka 97% af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 100.000 boliger, industrivirksomheder og institutioner.  Fjernvarme Fyns servicemål er at yde kunderne den bedst mulige varmeforsyning til de billigst mulige priser, og samtidig medvirke til øget energi- og miljøbevidsthed hos kunderne. Virksomheden har fuld fart på den grønne omstilling, og arbejder målrettet mod en CO2-neutral varme- og elproduktion senest i 2030.  Læs mere om Fjernvarme Fyn på www.fjernvarmefyn.dk