Spring til indhold

Erhvervsrådgiver

Bliv en del af holdet hos en lokal bank, der engagerer sig i nærmiljøet

Middelfart

Brænder du for at rådgive erhvervskunder? Vil du have mulighed for at gøre det med udgangspunkt i kundens behov og finde de gode løsninger? Vil du gøre det i et tæt samarbejde med dine kolleger? Så får du muligheden som erhvervsrådgiver i Middelfart.

Tæt på kunder med udgangspunkt i deres behov

Du vil fra starten få din egen kundeportefølje og samtidig have plads til at tage imod de nyekunder. Du får vide rammer til at udvælge og bearbejde erhvervskunder uanset størrelse i et område med mange spændende kundemuligheder. Du er rådgiver med udgangspunkt i kundens behov, og du har fokus på de gode løsninger og relationer. Du har dermed i høj gradmulighed forat sætte dit præg på jobbet.

Hos Nordfyns Bank er der ikke individuelle mål. Du kommer derfor til at bidrage til, at teamet når det samlede mål, og du kan komme med dine input til budget og aktiviteter. Du ser det desuden som en helt naturlig del af jobbet at deltage i relevante netværks- og kundearrangementer.

I afdelingen i Middelfart får du 10 kolleger, heraf 5 i Erhvervscentret. Du samarbejder også med dine kolleger på hovedkontoret iOdense, blandt andre bankens centraleproduktionsenhed og specialisterpå bolig, investering og pension. De deltager i kundemøderi filialerne, når du har behov for det.

Du er den vigtigste

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvorbegreber som åbenhed, humor og løsningsorienteret, ogi særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller,er afgørende. Du har en stærk og positiv profil med gode menneskelige kompetencer og egenskaber.

Du er løsningsorienteret og evner også at se alternative løsninger. Du har gode formidlingsevner og er forhandlingsvant i relation til både kundemøder og den interne formidling til dine kolleger i filialen.

Du har i dag et job som erhvervsrådgiver. Niveauet er ikke afgørende, da jobbet kan tilpasses dine erfaringer. Alternativt ønsker du at dreje din karriere i den retning. Du har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet, og er fortrolig med kreditgivning.

Gode kolleger i et dynamisk, uformelt miljø

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads medgode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energipå hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Erhvervscenter Middelfart er beliggende i en moderniseret ejendom på en god placering i Middelfart,hvor der er super gode rammer og faciliteter.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag. Du kan også kontakte filialdirektør Henrik H. Sørensen, Nordfyns Bank på 2053 7056 eller partner Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgninger behandles løbende.

Læs mere om Nordfyns Bank

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, der har alle de produkter og services, som en bankkunde kan forvente. Banken trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne og lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, medarbejderne agerer på. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Samarbejdet sker ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt. Læs mere på www.nordfynsbank.dk