Spring til indhold

Vicedirektør

KONTROLLERET VÆKST I SPECIALISERET RÅDGIVNINGSVIRKSOMHED

Sorø

Drømmer du om at indtræde i topledelsen i en stor specialiseret rådgivningsvirksomhed, hvor implementering af strategi bliver en af dine vigtigste opgaver? Bliver du motiveret af at drive forandringer med afsæt i ledelse og markedsorientering på tværs af organisationen?

Du implementerer strategi, leder og udvikler centrale rådgivningsområder

Som vicedirektør får du strategisk ansvar for en række indsatsområder i VKST’s strategi, hvor kundetilfredshed, vækst og lønsomhed er 3 centrale nøgleord.

En vigtig opgave er at implementere strategi og skabe plads til forandringer, herunder nye salgs- og samarbejdsformer. Som vicedirektør får du ansvar for, at det tværfaglige samarbejde er velfungerende hos alle ca. 320 medarbejdere. Der er masser af ideer og muligheder i organisationen, hvorfor du skal have fokus på at sætte de organisatoriske rammer og udøve ledelse, der skaber engagement og ejerskab hos den enkelte medarbejder.

Du får desuden forretningsansvar for rådgivningsafdelingerne Økonomi, Kvæg, Miljø, Gris og Byggeri, hvor 4 dedikerede ledere får reference til dig, og gennem dem leder du ca. 70 rådgivere i et kommercielt marked. Afdelingerne er velfungerende og har alle potentiale til yderligere vækst og indtjening.

Som en del af hverdagen er du tæt på kunderne og deltager i alle former for kunderettede aktiviteter.

Med dette afsæt er dine væsentligste opgaver:

  • Strategisk og operationelt ansvar for at videreudvikle den kommercielle kultur på tværs af hele VKST, så VKST som samlet virksomhed leverer velkoordinerede og sammenhængende rådgivningsydelser til den enkelte kunde

  • Øge markedsorienteringen, så kunderne oplever en optimal service og rådgivning, der dækker netop deres specifikke behov

  • I tæt samarbejde med den adm. direktør at indgå i den samlede ledelse af VKST.

Du træder naturligt til, når den adm. direktør ikke er til stede. Du deltager på bestyrelsesmøderne og bidrager til et tæt samarbejde i topledelsen og på øvrige ledelsesniveauer.

Du har naturligt fokus på marked og mennesker

Du ved af erfaring, at succesen kommer gennem mennesker. Som leder er du naturligt åben, nærværende og lydhør, og du kan også være tydelig og beslutsom, når det skal til. Med andre ord er du god til at skabe følgeskab. Du vægter et konstruktivt og godt samarbejde, samtidig med at du selvstændigt og vedholdende følger aftaler og opgaver til dørs.

Du kommer ikke nødvendigvis med direktionserfaring, men du har været en del af en strategisk ledergruppe, ligesom du har haft kommercielt ansvar og et markeds-/kundeorienteret fokus. Det er en fordel, hvis du har kendskab til landbruget eller er interesseret i den spændende udvikling, fødevareproduktionen er midt i. Endelig skal du trives i et miljø med et bredt felt af interessenter og kunne se fordelen ved at have kunderne tæt på.

Du har relevant erfaring på strategisk niveau og har allerede skabt resultater med at implementere strategi i en vidensorganisation – gerne en rådgivningsvirksomhed, og så har du et kommercielt mindset.

Din arbejdsplads bliver i Sorø, og du er på VKST’s øvrige adresser med jævne mellemrum.

Central rolle i et miljø, hvor kundernes og VKST’s resultater går hånd i hånd

Hos VKST får du et topjob i en branche, der er central både i fødevareproduktionen og den grønne omstilling. Du skaber resultater for VKST ved at skabe resultater for kunderne. Med visionen: ’Vi giver vores kunder bedre råd til livet’ kan du hver dag være med til at skabe værdifuld rådgivning og service til den enkelte landmand og til en branche med stor stolthed og masser af muligheder. Hertil kommer, at det hele handler om mennesker, og du vil opleve imødekommende og engagerede kolleger.

Vil du have et topjob i en branche, der har en afgørende betydning i Danmark, og som står overfor forandringer? Så klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt adm. direktør Mads Birk Kristoffersen hos VKST på 3054 1070 eller Partner Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om VKST

VKST er en specialiseret rådgivningsvirksomhed i en branche i rivende udvikling, hvor ca. 320 dygtige medarbejdere primært arbejder for landbruget fra kontorer i Nykøbing F., Sorø, Vejle og Aakirkeby. VKST er en forening ejet af kunderne, som også udgør bestyrelsen. Baglandet er stærkt, og det samme er relationen til kunderne. Arbejdspladsen er mærkbart præget af en kultur med frihed under ansvar, fokus på udvikling og plads til livet uden for arbejdet. Fokus er på at skabe varige relationer både faglige og sociale, og du mærker hurtigt, hvordan der er en fælles prioritering af det gode arbejdsliv. Læs mere om VKST som arbejdsplads her