Spring til indhold

Kundevejleder

BRÆNDER DU FOR AT SKABE SUCCES FOR ANDRE?

Vejle

Har du let ved at tale med mennesker, samtidig med du mestrer at lytte? Kan du lide en hverdag, hvor dagen går stærkt, og du kan bruge din nysgerrighed? Synes du, at det er fantastisk med personlig og faglig udvikling?Så, får du muligheden som Kundevejleder ved Bambusa.

Du hjælper, så grupper, hold og skoleklasser oplever succes med et positivt og stærkt koncept

I rollen som kundevejleder er den primære kontakt til hold, skoleklasser og grupper, hvor du vejleder den frivillige sikkert gennem hele Bambusa kampagnen. Du får ansvaret for, at kunderne oplever en høj grad af tilfredshed og succes med deres samarbejde med Bambusa. Det sker gennem tæt opfølgning pr. telefon og onlinemøder, hvor du giver værdifuld vejledning og skaber trygge rammer afpasset kunders behov. Din arbejdsopgaver er, at:

  • Vejlede kunder til at nå deres salgsmål

  • Skabe positiv og varig kunderelation

  • Administrere og håndtere kundeordrer, sikre at leverancer til kunder er i orden m.v.

  • Spille ind til- og arbejde med at arbejdsprocesser og daglig brug af systemer optimeres

Du indgår også i det opsøgende salgsarbejde, hvor du primært kontakter tidligere kunder med henblik på, at de ved en ny kampagne igen kan få succes sammen med Bambusa.

Din hverdag varierer over året, da der er sæsonudsving, og du arbejder altid tæt med dine kolleger i hele Bambusa, og I inspirerer hinanden til at udvikle salget og virksomheden. Du arbejder for holdet og er ægte optaget af, at I når jeres fælles KPI’er.

Brænder du for sport med fællesskab og er god til kontakter og service?

Så er din baggrund ikke afgørende. Måske er det netop denne stilling, du har ventet på, hvad end du er intern sælger, skolelærer, sportsudøver eller andet.

Så længe du har let ved at tale med mennesker, samtidig at du mestrer at lytte, er vi åbne for din baggrund. Er du, eller har du været aktiv indenfor sport, og kan du lide fællesskabet i en klub, er det en klar fordel. Du ved derfor også, at resultater kræver både individuel indsats og holdånd, ligesom det er naturligt for dig at være selvledende.

Hertil kommer, at du har et godt humør, er imødekommende og engageret. Du arbejder struktureret med blik for detaljen, og du kan lide rutiner, samtidig med at du kan holde flere bolde i luften.

Du bliver lært op i både koncept, systemer og arbejdsprocesser. Dit arbejdssted er på kontoret i Vejle.

Du får drømme til at gå i opfyldelse sammen med dine kolleger

Du oplever glæden ved at give alle mulighed for at få ’det ekstra’ de drømmer om. Du får selv en hverdag i et professionelt åbent miljø, der byder på mange aktiviteter, kontakter og fleksibilitet. Gode ansættelsesforhold er en del af pakken.

Du bliver modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver oplært og får mulighed for at blive hørt med dine input og gode ideer. Og du er sammen med dine nordiske kolleger 2-3 gange om året, hvor I laver faglige og sociale aktiviteter sammen.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV med en kort motivation for stillingen allerede i dag, eller kontakt Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975 eller Adm. direktør Maria Lund Bertelsen, Bambusa på 6013 0643, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Bambusa Danmark

Har du et barn, der går i skole eller til sport i fritiden, eller er du selv aktiv i klub- og foreningslivet? Så kender du måske allerede konceptet Bambusa, hvor det er muligt at tjene penge til ’klub- eller klassekassen’ ved at sælge økomærkede kvalitets bambussokker. Der er flere produkter på vej. Bambusa stiller konceptet til rådighed, så det er nemt at komme i gang med salget ude hos de aktive. Bambusa er også navnet på det danske salgsselskab i den norske koncern af samme navn. Der er p.t. salgsaktiviteter i Norge, Sverige og Danmark. Selskabet blev etableret i Danmark i 2019 og har trods en hård Corona start allerede succes. For hvem vil ikke gerne være med til at give børn og unge gode oplevelser og støtte fællesskaberne? Læs mere på www.bambusa.dk