Spring til indhold

Medarbejdende værkfører til reparations- og hydraulikværksted

VIL DU UDVIKLE DIG SOM LEDER I ET MILJØ MED KVALITETSARBEJDE?

Odense

Vil du starte med at være medarbejdende værkfører i et miljø med kvalitetsarbejde og god kundeservice? Drømmer du om, at du herfra udvikler dig som leder og tager mere ansvar? Så har vi en spændende stilling til dig her.

Du arbejder primært på værkstedet og udvikler dig til at få mere ansvar undervejs

På reparations- og hydraulikværkstedet er opgaverne en blanding af lovpligtige eftersyn og ad hoc-reparationer på anerkendte mærker inden for lastbilmonterede kraner, hejs og lifte. Det betyder, at der er en bredde i opgaverne, som bl.a. omfatter hydraulik-, el-, og smedearbejde.

Som medarbejdende værkfører er du er en vigtig faktor i værkstedets daglige drift. Din dag vil primært foregå på værkstedet, hvor du koordinerer og planlægger dagligdagen i samarbejde med værkstedschefen. Dine arbejdsopgaver er at:

  • Lede mekanikere og fordele opgaver til teamet med en hands-on og nærværende tilgang

  • Være bindeled mellem mekanikere og kunder - herunder aftale om reparationers omfang med kunderne

  • Have en åben og sparrende dialog om forventninger til arbejdets udførelse og erfaringsdeling

Der er 3 mekanikere på værkstedet, der alle har stor erfaring og højt engagement. Alle er vant til at arbejde med systematisk at registrere og dokumentere det udførte arbejde. Du får også mulighed for selv at sætte dig bag en skærm og fordybe dig i nødvendige sager efter behov.

I takt med at du kommer godt ind i jobbet, får du mulighed for at udvikle dig som leder og få mere ansvar. Hvis du trives med ledelse, er målet, at du bliver selvstændig værkfører for afdelingen.

Har du forstand på hydraulik og lyst til at lede dine kolleger?

Du har måske allerede snust til ledelse, eller du ser det som et naturligt næste skridt at være medarbejdende leder. Uanset erfaring, har du lyst til mere og vil derfor gerne udvikle dig i rollen. Du har et godt humør og nemt ved at omgås og tale med andre mennesker.

Du er sikkert uddannet lastvogns-, landbrugs-, entreprenørmaskine- eller skibsmekaniker, og du har en bred erfaring med reparationsarbejde og fejlfinding. Hydraulik, og gerne specifikt mobilhydraulik, er et interesseområde for dig. Har du ikke den fulde pakke, er der rig mulighed for at komme på kurser eller ringe for sparring hos leverandøren.

Du er serviceminded og har nemt ved at forstå kundernes behov og ønsker. Hvis du har din erfaring fra et værksteds-eller servicemiljø, er det et ekstra plus.

Det er naturligt for dig at håndtere og koordinere flere forskellige opgaver samtidig, ligesom du har god ordenssans og struktur i din hverdag. Du har et gyldigt kørekort, og du taler og skriver dansk og engelsk.

En selvstændig og udviklende stilling i en virksomhed i vækst

Du får en selvstændig og udviklende stilling i en virksomhed i vækst, hvor du vil opleve et uformelt og inspirerende miljø. Du får:

  • En spændende hverdag med mange opgaver, hvor du selv har indflydelse på din arbejdsdag

  • Mulighed for at udvikle dig i takt med dine egne interesser bl.a. via kurser og efteruddannelse

  • Løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og et aktivt socialt miljø

Hertil kommer et godt team, gode kolleger og højt humør. Tiltrædelse efter aftale.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag, eller kontakt værkstedschef hos Fyns Karosseribyg, Kristian Kristensen på 2126 3435, eller Lene Høgh Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Fyns Karosseribyg

Under mottoet ’Håndværk der holder dig kørende’ er Fyns Karosseribyg med 40 år i branchen kendt for at levere kvalitetsarbejde og høj kundeservice. Virksomheden opbygger alt bag førerhuset på transportløsninger samt servicerer og udfører eftersyn af lastbilmonterede kraner, hejs og lifte. Alt materiale er fra anerkendte kvalitetsleverandører. Hos Fyns Karosseribyg tror vi på, at den vigtigste forudsætning for at give kunderne en god oplevelse er, at alle selv har en god oplevelse på jobbet. Derfor lægger vi stor vægt på at have et ligeværdigt samarbejde på tværs af titler og funktioner. Alle støtter og udfordrer hinanden, skaber positive rammer og en god balance mellem arbejde og privatliv. Se mere på www.fyns-karosseribyg.dk