Spring til indhold

Kunderådgiver – Skibhus

BLIV EN DEL AF HOLDET I EN LOKAL BANK, DER ENGAGERER SIG I NÆRMILJØET

Odense C.

Brænder du for at rådgive privatkunder? Vil du have mulighed for at gøre det med udgangspunkt i kundens behov og i tæt samarbejde med erhvervsrådgiverne? Vil du have gode kolleger i et dynamisk og positivt arbejdsmiljø? Så får du muligheden som Kunderådgiver i Skibhus.

Du er kunderådgiver for den ’private del’ af erhvervskundernes engagement

I tæt samarbejde med erhvervskunderådgiverne får du fra starten din egen kundeportefølje, som overvejende består af privatkunder med tilknytning til Erhvervscenter Odense. Der kommer løbende nye kunder til, som også er den ’private del’ af erhvervskunderne. Du får et tæt samarbejde med en anden privatrådgiver med samme funktion.

Du kommer hele vejen rundt om kundens privatøkonomi og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov, hvor du har fokus på de gode løsninger og relationer. Udover de grundlæggende forhold i privatkundeengagementet rådgiver du især om boligområdet. Du deltager efter behov på kundemøder, også på kundens adresse.

Hos Nordfyns Bank er der ikke individuelle mål. Du kommer derfor til at bidrage til, at teamet når det samlede mål, og du kan komme med dine input til budget og aktiviteter. Du får desuden mulighed for, hvis det har din interesse at deltage i relevante netværks- og kundearrangementer.

Skibhusafdelingen med Erhvervscenter Odense er bankens største, og du får19 kolleger, heraf 9 i Erhvervscentret. Du samarbejder også med dine kolleger på hovedkontoret iOdense, blandt andre bankens centraleproduktionsenhed og specialisterpå bolig, investering og pension. De deltager i kundemøderi filialerne, når du har behov for det.

Du er den vigtigste

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvorbegreber som åbenhed, humor ogi særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller,er afgørende. Du bliver glad i kontakten med nye mennesker, og du er er god til at være ’limen’ i relationer. Det er naturligt for dig at se sammenhængene på tværs af kundens behov.

Du har i dag et job som kunde-/privatkunderådgiver, hvor du er vant til at komme hele vejen rundt om kunden. Du ser det som et ekstra plus at have et parløb med erhvervsrådgiverne, så I hver især gør, det I er bedst til. Du er uddannet rådgiver og har en teoretisk ballast, der er relevant for jobbet. Det er ikke et krav at have erfaring med erhvervskunder.

Gode kolleger i et dynamisk, uformelt miljø

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads medgode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energipå hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Filialen er placeret i hjertet af Skibhus,og der er super gode rammer og faciliteter.

Klik på ’søg stillingen’ og send os dit CV allerede i dag. Du kan også kontakte filialdirektør Torben Lervad Andersen, Nordfyns Bank på 5948 9502eller partner Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975, hvis du vil vide mere. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgninger behandles løbende.

Læs mere om Nordfyns Bank

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, der har alle de produkter og services, som en bankkunde kan forvente. Banken trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne og lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, medarbejderne agerer på. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Samarbejdet sker ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt. Læs mere på www.nordfynsbank.dk